ЧАВДАР БОЖУРСКИ СВИКВА ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ
март 10, 2021 1705 Прегледи

ЧАВДАР БОЖУРСКИ СВИКВА ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски свика заседание на Областния кризисен щаб във връзка с епидемичната обстановка.

Заседанието ще се проведе от 11 часа на 11 март, в голямата заседателна зала на администрацията, съобщиха от областна администрация.

Сливен е сред най-ярко греещите в червено области, където заразените с COVID-19 са най-много. През последните дни воят на серените от линейки отново се превърна в ежедневие.

Очакват се решенията на щаба.

Предишна ИНЖ.КОСТОВ, ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН: С ОБЩИ УСИЛИЯ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ИЗГОТВЯМЕ БЪРЗО И КОРЕКТНО ФАКТУРИТЕ
Следваща НИКОЛАЙ НЕДЕВ, БСП: НЕОБХОДИМ Е ЦЯЛОСТЕН ПРЕГЛЕД НА УЧЕБНОТО СЪДЪРЖАНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОЙ НАПРАВИ ИСТИНСКИ ПРАЗНИК В СЛИВЕН

  Уникален ретро парад в центъра на Сливен. Над 100 ретро автомобила и 50 мотоциклета дефилираха в събота по улиците на града. По-късно автомобилите бяха изложени няколко часа на площад

Новини Сливен

ТЕЦ – СЛИВЕН: НАЛИЧИЕТО НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Очаква се абонатите на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД, които са оборудвали радиаторите си с индивидуални топлоразпределители, да формират по-ниски сметки за парно през м. ноември. Причината за това, е по-високата

Новини Сливен

„НА СЪБОР КРАЙ ТУНДЖА“ В СЕЛО ЧОКОБА

Над 30 самодейни и читалищни фолклорни формации от региона са подали заявки за участие във фолклорния събор „На събор край Тунджа“, който тази година ще се проведе в село Чокоба.