ЦЯЛ ОТБОР МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ СА ЗАРАЗЕНИ С  COVID 19  В ЯМБОЛ
юли 24, 2020 1237 Прегледи

ЦЯЛ ОТБОР МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ СА ЗАРАЗЕНИ С COVID 19 В ЯМБОЛ

Лицата с настоящ адрес в област Ямбол с потвърдена положителна проба за COVID 19 през последното денонощие са 12. Единадесет от пробите са взети в лаборатория „Лина“ и една е изследвана в референтната лаборатория в Стара Загора.

След установените първи два случая на положителни проби на треньор и футболист от младежки футболен отбор в Ямбол, вчера бяха взети и изследвани 16 проби за коронавирус на футболисти. От тях 8 са положителни за инфекцията. Момчетата са карантинирани и са в добро състояние, на домашно лечение. Днес ще бъдат взети проби и на останалите от отбора и изследвани за наличие на инфекцията на COVID 19.

Останалите случай на лица с положителни проби за ковид са: мъж на 45 г. от град Стралджа, контактен на заболяла и установена с положителна проба жена. Той е в добро състояние на домашно лечение. Другата проба е на 16 годишно момче също от Стралджа. Положителната му проба за вируса е установена след изследване направено преди предстоящо пътуване. Два случая има и в Ямбол – на 58 г. мъж, който се е изследвал сам и към момента няма сериозни симптоми и е на домашно лечение. Другият случай е на жена на 57 г., контактна на установения си с ковид съпруг. И тя е на домашно лечение към момента.

Общо към днешния ден установените с положителна проба за COVID 19 от областта са 233 лица.

Предишна ПОЛИЦИЯТА ОТКРИ НАРКОТИЦИ ПРИ АКЦИЯ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ОДМВР - СЛИВЕН: УРОЦИ ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

КРАЖБА ОТ ЦЪРКВА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН

Нагла кражба в църква в Ямбол – посред бял ден откраднаха озвучителна уредба за 5000 лв. от храма „Успение на Пресвета Богородица“. Крадецът е задигнал каквото е видял. От църковната

Новини Ямбол

ЗРЕЛИЩНИ ДВУБОИ НА ВОЙНИ ОТ МИНАЛОТО СЪБРАХА ХИЛЯДИ НА АНТИЧНИЯ „КАБИЛЕ“ КРАЙ ЯМБОЛ

Тракийският и античният град „Кабиле“ край Ямбол се превърна в истински портал на времето, пренасяйки гостите си в далечните времена на траки, готи, римляни, даки, илири и в средновековната епоха.

Новини Сливен

СКАНДАЛ В ЯМБОЛ: ГЕРБ СЕ ОТКАЗА ОТ ГЕОРГИ СЛАВОВ, ТОЙ ИЗЛИЗА КАТО НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ

Бурна нощ в Ямбол. В сряда вечерта Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите на партията за кметове на областните градове. В Ямбол ГЕРБ издига областния управител Димитър Иванов, който е