ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В СЛИВЕН: ”СТРАХЪТ СИ ОТИВА, ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ПО-ЧЕСТНИ”
юли 4, 2021 655 Прегледи

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В СЛИВЕН: ”СТРАХЪТ СИ ОТИВА, ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ПО-ЧЕСТНИ”

Днес бяхме на събора в с. Ябланово, където всички споделяха, че ако това мероприятие се бе случило в предишната кампания, много от хората нямаше да ни погледнат в очите. Не защото не искат, а заради страха, който имаше в предишните избори и начинът, по който се провеждаха те в цялата страна. Днес обаче успяхме да разговаряме с хиляди хора, говорихме нормално и хората заявяваха своята подкрепа. Срещнах много приятели, защото аз съм помагал много за много от населените места в този край. Спомням си това, което направихме за Ябланово, Соколарци, Филаретово, Тича и други населени места. И днес видяхме много разочарование на хора, които в предишните години са гласували за една политическа партия, към която аз принадлежах. Единственото, което те днес заявиха, е че днес има алтернатива, за която да гласуват и те припознат Републиканци за България, това заяви пред журналисти в Сливен Цветан Цветанов,  лидер на ПП Републиканци за България.

Той подчерта, че е убеден, че тези избори ще бъдат много по-честни от предишните. „ За съжаление, на тях бяха отчетени изключително много недействителни бюлетини, които трябваше да бъдат за Републиканци   за България.  Много наши активисти не видяха резултатите си в протоколите, които бяха обявени от ЦИК. И то се надявам, че на сегашните избори ще бъде преодоляно от тези превантивни действия, които предприема МВР. Защото вече се усеща, че купуването, което се правеше от една или две партии, които искаха да задържат статуквото, няма да бъде реализирано”, заяви Цветан Цветанов. Който е убеден, че има сектори, които трябва да обединяват – като електронното управление. „ То не може да бъде ляво или дясно, а само да дава прозрачност и да ликвидира корупцията”, смята председателят на партията.

„ За мен посещението на Борисов при президента Ердоган е опит за излизане от тежката ситуация, в която се намира бившият премиер на България. За мен е неудачно в този период, в този момент да направиш среща с президента Ердоган. Защото ти си в качеството си на лидер на политическа партия, която участва в изборния процес. Искам специално да се обърна към всички българи – нека да гласуваме за всички тези, които имат ясен хоризонт”, каза Цветан Цветанов, който прогнозира, че гласовете на ГЕРБ на тези избори ще паднат до 500 000 гласа.

Пред журналистите говори и Владимира Тенева, която е водач на листата на Републиканци за България в област Сливен. Тя е доктор по педагогика и заместник директор на 3-то училище.

” До преди година никога не си представях, че ще се занимавам с политика. Днес съм убедена, че всеки трябва да има активна гражданска позиция и да я изразява”, каза Владимира Тенева.

На второ място в листата е Ивана Иванова, която е предпочела Сливен пред столицата, където е живяла до скоро.

Трета е Ваня Данчева, моделиер в известна текстилна фирма в Сливен.

Четвърти е Станимир Драганов, който е председател на земеделската кооперация в с. Злати войвода.

На пето място е Красимир Митев, президент на ФА”Ника”, един от водещите спортни мениджъри в града под Сините камъни.

На шесто място е Борислав Кисьов, който е хореограф.

Председателят на партията в Сливен, Недко Недев отправи критики към общината. „Не може едни хора да си плащат синята зона, а други да паркират редовно в градинките и това да остава без последици. Не е редно финансирането на спортните клубове в Сливен да бъде направено така, щото едни да получават повечето пари, а други – нищо”, каза Недко Недев.

Всички участници призоваха да се гласува с бюлетина  № 21 за Републиканци за България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

Предишна ЦИК ИЗРАБОТИ ВИДЕО ЗА РАЗЯСНЯВАНЕ НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ
Следваща СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗАПОЧНА ДА ПРОФИЛАКТИРА КУПУВАЧИ НА ГЛАСОВЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВОТО ТЕРМОЛЕГЛО Е ПОМОГНАЛО НА НАД 20 ДЕЦА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ

Около 20 деца са преминали през новото термолегло за недоносени бебета за период от един месец, съобщи началникът на Отделението по неанатология към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Таня

Новини Сливен

СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В ГЛОБАЛЕН ПОХОД СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА

По повод 18-ти октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора, Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен организира Поход за Свободата / Walk

Новини Сливен

ОТКРАДНАХА РЕЗАЧКА ЗА ДЪРВА ОТ ЧАСТЕН ДОМ

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по кражба на ел.инструменти и друга техника от частен имот. Кражбата е извършена за времето от 24 март  до 4 април от имот  в село