юни 13, 2022 0 307 Прегледи

ЦВЕТАН ИВАНОВ СПЕЧЕЛИ ПЛАНИНСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ „XCM SLIVEN ROCKS“

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.

От името на кмета Стефан Радев награди връчи заместник -кметът Пепа Чиликова. Тя поздрави участниците и увери, че Общината ще продължава да подкрепя инициативи като тази, които привличат младите хора да спортуват и възраждат традициите в различните видове спорт, в случая – колоезденето.

Организаторите от сливенския клуб „Блу Рокс“ изразиха удовлетвореност от протичането на състезанието и имат намерение да го превърнат в традиция.

„Доволен съм от надпреварата и благодаря на всички, които ни подкрепиха. Няма състезание в България с по-труден маршрут. Участниците го приемат като предизвикателство и питат кога пак ще го проведем. Наградният фонд също е голям. За следващата година ще започнем подготовката много по-рано, за да направим още по-мащабна организация. Ще продължаваме да работим за връщане на колоездачната слава на Сливен“, каза Евгени Балев от клуб „Блу Рокс“.

Той благодари на Община Сливен за подкрепата и осигуряването на наградния фонд, на Планинската спасителна служба и на полицията, които са оказали неоценима помощ за безпроблемното протичане на състезанието.

Поздравления за всички които се включиха в днешното ни събитие.

Класиране:

54 км МТБ

Мъже Елит

1. Цветан Иванов

2. Александър Алексиев

3. Петър Чавдаров

Жени Елит

1. Виктория Данова

2. Ася Борисова

3. Ивета Костадинова

Старша Възраст

1. Виктор Енев

2. Мартин Христов

3. Александър Стоянов

Мастърс до 45 год.

1. Бойко Танчев

2. Николай Йовчев

3. Стоян Стоянов

Мастърс над 45 год.

1. Калин Русев

2. Борис Кашеров

3. Милко Сакаров

Хоби Мъже

1. Васил Банковски

Хоби Жени

1. Елена Добраница

Времена и всички останали резултати може да видите на: https://tracksport.live/e/xcm-sliven-rocks

Предишна „РЕЧИЦА” ПРАЗНУВА С ПЕСНИ, ТАНЦИ И МНОГО УСМИВКИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ СЕЗИРА ДВЕ МИНИСТЕРСТВА ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ИНЦИДЕНТИ НА ЖП-ЛИНИЯТА ПРЕЗ НОВА ЗАГОРА

  Областният управител на Сливен Минчо Афузов  сезира транспортното и вътрешното министерство за зачестилите инциденти на железния път в участъка Хан Аспарух – Нова Загора –Коньово, предизвикани от кражби на елементи

Новини Сливен

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В СЛИВЕН: ”СТРАХЪТ СИ ОТИВА, ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ПО-ЧЕСТНИ”

Днес бяхме на събора в с. Ябланово, където всички споделяха, че ако това мероприятие се бе случило в предишната кампания, много от хората нямаше да ни погледнат в очите. Не

Новини Сливен

НОВОЗАГОРЦИ ИСКАТ ЧИСТ ВЪЗДУХ И ТЪРСЯТ МЕСТНАТА ВЛАСТ

„Тровят децата ни, кмете къде си?“. Това е един от надписите върху плакатите, с които жители на Нова Загора излязоха на трети поред протест за чист въздух. Случи се в