ЦВЕТАН ИВАНОВ Е ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО КОЛОЕЗДЕНЕ В СЛИВЕН
13.06.2022 948 Прегледи

ЦВЕТАН ИВАНОВ Е ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО КОЛОЕЗДЕНЕ В СЛИВЕН

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.

От името на кмета Стефан Радев награди връчи заместник -кметът Пепа Чиликова. Тя поздрави участниците и увери, че Общината ще продължава да подкрепя инициативи като тази, които привличат младите хора да спортуват и възраждат традициите в различните видове спорт, в случая – колоезденето.

Организаторите от сливенския клуб „Блу Рокс“ изразиха удовлетвореност от протичането на състезанието и имат намерение да го превърнат в традиция.

„Доволен съм от днешната надпревара и благодаря на всички, които ни подкрепиха. Няма състезание в България с по-труден маршрут. Участниците го приемат като предизвикателство и питат кога пак ще го проведем. Наградният фонд също е голям. За следващата година ще започнем подготовката много по-рано, за да направим още по-мащабна организация. Ще продължаваме да работим за връщане на колоездачната слава на Сливен“, каза Евгени Балев от клуб „Блу Рокс“.

Той благодари на Община Сливен за подкрепата и осигуряването на наградния фонд, на Планинската спасителна служба и на полицията, които са оказали неоценима помощ за безпроблемното протичане на състезанието.

Поздравления за всички които се включиха в днешното ни събитие.

Класиране:

54 км МТБ

Мъже Елит

 1. Цветан Иванов
 2. Александър Алексиев
 3. Петър Чавдаров

Жени Елит

 1. Виктория Данова
 2. Ася Борисова
 3. Ивета Костадинова

Старша Възраст

 1. Виктор Енев
 2. Мартин Христов
 3. Александър Стоянов

Мастърс до 45 год.

 1. Бойко Танчев
 2. Николай Йовчев
 3. Стоян Стоянов

Мастърс над 45 год.

 1. Калин Русев
 2. Борис Кашеров
 3. Милко Сакаров

Хоби Мъже

 1. Васил Банковски

Хоби Жени

 1. Елена Добраница

Времена и всички останали резултати може да видите на: https://tracksport.live/e/xcm-sliven-rocks

 

Предишна КОТЕЛ ЗА ВТОРА ГОДИНА СЕ ВКЛЮЧВА СЪС СЪБИТИЕ ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ПЛЕТЕНЕТО НА ОТКРИТО
Следваща ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА ПОЧИТА СВЕТИ ДУХ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР Е УСТАНОВЕН В СЕЛО ЧИНТУЛОВО

Мъж на 56 години от село Чинтулово, водач на лек автомобил „Опел Вектра“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена в 22,30 часа на

Новини Сливен

 КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ОСНОВНАТА НИ ЦЕЛ Е НЕПРЕКЪСНАТО И КАЧЕСТВЕНО ВОДОСНАБДЯВАНЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Във връзка с въпрос за финансовото състояние на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ по време на днешната сесия на местния парламент, кметът Стефан Радев коментира, че са водени разговори с

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ СЪОБЩАВА ЗА АВАРИЯ В ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА

Поради възникнала авария в топлопреносната мрежа, Ви уведомяваме, че ще бъде спряно топлоподаването на 19.03.2019 г. от 10:00 часа до 10:00 часа на 20.03.2019 г. към следните адреси: ж.к. „Даме