ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ: БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЩЕ РАБОТЯ УСЪРДНО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА РЕГИОНА
13.06.2024 338 Прегледи

ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ: БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЩЕ РАБОТЯ УСЪРДНО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА РЕГИОНА

Уважаеми жители на област Сливен,

Благодаря на всички, които гласуваха на изборите на 9-ти юни!

Благодаря на гласувалите за ПП ДПС!

И на политическите опоненти и техните поддръжници за толерантния тон на кампанията. Защото демокрация, свобода, равенство, толерантност и солидарност са европейските ценности, които ни обединяват.

Благодаря за подкрепата на всички български граждани, подкрепили ПП ДПС и мен като кандидат на партията в 21 МИР Сливен!

Като народен представител ще представлявам всички български граждани и в състава на парламентарната група на ДПС ще допринасям всячески за просперитета на България.

Доверието, което ми гласувахте, ме задължава да работя усърдно за просперитета на региона и за добруването на всички негови жители. Усилията ми ще са съсредоточени, както заявих по време на кампанията, към осигуряване на качествено и достъпно здравеопазване, осигуряване на чиста питейна вода и в най-малките населени места. Необходими са политически решения и действия, заедно с местната власт, и за развитие на инфраструктурата в региона, за съживяване на обезлюдените селища в областта, за икономически растеж, дейности за духовно и културно израстване на младите хора и адекватни на времето политики, насочени към възрастните жители на областта.

Разчитам на вас и на вашата инициативност, скъпи приятели от Сливен и региона, за нови срещи и дискусии по важни за обществото въпроси.

Искам да благодаря на всички местни структури на ДПС, на относително добрата организация на партията в областта, което направи възможни множеството ми срещи с избиратели в 4-те общини.

Колеги, работихте усърдно и резултатът е на лице, но е нужно да надграждаме.

Няма да пропусна да благодаря на ръководството на ПП ДПС за доверието и възможността да бъда кандидат на Движението и да представлявам хората от Сливенския край и за подкрепата, която ми беше оказана по време на кампанията.

 

Ваш,

Хюсеин Хафъзов

Народен представител от 21 МИР Сливен

Предишна ДЕТСКИЯТ КОМПЛЕКС В СЛИВЕН – С ЛЕТНИ ЗАНИМАНИЯ ПО МУЗИКА, ИЗКУСТВО, НАУКА И СПОРТ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ОБУЧЕНИЕТО ПО ФИЗИКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НИКОЙ НЕ Е ПОТЪРСИЛ ВЪРЗАНОТО БЕБЕ ОТ КЛИПА В СЛИВЕН

Силвия Чудомирова е медицинска сестра в Интензивния сектор на детското отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен. Има почти 40 години стаж в системата. В Детското отделение работи от

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОБСЪЖДА НА ЗАСЕДАНИЕ УТРЕ БЮДЖЕТА ЗА 2018 Г.

Заседание на Общински съвет-Сливен ще се проведе утре, 25 януари, от 9 часа в зала „Май“.  Днес се проведе пресконференция, на която присъстваха председателят на Общинския съвет Димитър Митев и

Новини Сливен

ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ПРАСКОВИ ОТ СЛИВЕНСКО ГОТВЯТ ПРОТЕСТ

Производители на праскови от региона на Сливен готвят протест заради ниската изкупна цена на плода, научи Sliveninfo. Акцията се планира за идната седмица пред основната фирма, която изкупува праскови в