ХУБАВА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ДАЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО, ЗАДИГНАТИ ОТ ПЕТИМАТА НАШЕНЦИ
март 31, 2021 5240 Прегледи

ХУБАВА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ДАЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО, ЗАДИГНАТИ ОТ ПЕТИМАТА НАШЕНЦИ

Почти като в американския филм „Хубава жена“ е началото на историята между една красива сливналийка и богатия белгиец, чието злато и диаманти бяха задигнати от петима нашенци. Бившият банкер толкова много „хлътнал“ по красавицата, че я допуснал в дома си и дори и показал къде държи 38 кг злато на кюлчета, диаманти и други скъпоценности. Без да подозира, че възлюбената му ще информира свой сънародник – също от Сливен. Така информацията стигнала до петимата апаши, които организирали обира в Белгия. Това съобщиха пред Sliveninfo български полицаи, които се занимават с издирването на петимата, чиито арести са изискани с Европейска заповед.

Според запознати красивата сливналийка също е задържана. Това е станало в Испания.

Sliveninfo вече съобщи, за ареста на 30-годишен мъж в балканското село Стара река, станал миналият петък призори. В акцията по залавянето са участвали 50 униформени.

На този етап не се знае къде са 38-те кг злато и скъпоценности.

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: БЕЗ РЕФОРМИ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ДОСТИГНЕМ СТАНДАРТИТЕ НА ЖИВОТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Следваща ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В СЛИВЕН: ЛИПСАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕБАТ Е ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ТАЗИ КАМПАНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНЕС ПРАЗНУВАТ ОНЕЗИ, ЧИИТО НАГРАДИ ОСТАВАТ В ТАЙНА

Днес празнуват онези мъже и жени, чиито награди и постижения остават в тайна от обществото. 4 януари е празника на Държавната агенция „Национална сигурност“. За стореното от нейните служители медиите

Новини Сливен

РАЙОНЕН СЪД- СЛИВЕН Е ОТЛОЖИЛ ДЕЛОТО СРЕЩУ АТАНАС СКАТОВ

Районен съд – Сливен е отложил за трети път делото срещу алпиниста Атанас Скатов. Наказателното дело от частен характер е образувано по тъжба на инспектор Димитър Андонов от РУП-Сливен, който

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ОТКРИВА НОВИЯ СИ ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН

Сливенският симфоничен оркестър открива новия си творчески сезон на 20 септември в зала „Сливен“. Концертът с диригент Димитър Караминков и солист Атанас Кръстев – виолончело ще започне в 19 часа.