ХРАСТИ И РОЗИ ЩЕ ИМА НА БУЛ. „БУРГАСКО ШОСЕ“
07.10.2020 1881 Прегледи

ХРАСТИ И РОЗИ ЩЕ ИМА НА БУЛ. „БУРГАСКО ШОСЕ“

Работници от общинското предприятие „Озеленяване“ в Сливен започнаха подготовка за засаждане на храсти тип „Кипарис“ и рози на бул. „Бургаско шосе“. Днес репортер на Sliveninfo улови момент от дейността на работниците.

„Все още сме на подготвителния етап и затова използваме машина. След това между двете платна на булеварда ще бъдат засадени рози, така както направихме на бул. „Банско шосе“, бул. „Георги Данчев“ и на кръговите кръстовища в Сливен. Ще има храсти „Кипарис““, заяви пред Sliveninfo, Веселина Казакова, директор на предприятието.

Предишна НОВИ СЛУЧАИ НА COVID-19 СА РЕГИСТРИРАНИ В ОБЩИНИТЕ СЛИВЕН, НОВА ЗАГОРА И КОТЕЛ
Следваща КМЕТЪТ НА СЛИВЕН: ПРОЕКТЪТ ЗА ВЕЛОАЛЕИТЕ Е ВАЖЕН НЕ ЗА ДНЕС, А ЗА УТРЕ, ЗА ДЕЦАТА НИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

50 ДЕЦА ОТ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА ЗАМИНАВАТ НА СПОРТЕН ЛАГЕР КРАЙ МОРЕТО

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните продължава реализирането на спортни програми по училищата в Сливен като част от нейната превантивна работа. През учебната 2018/2019 година на

Новини Сливен

ТОДОР НАЧЕВ ОТКАЗВА ДА БЪДЕ СЪВЕТНИК, ВЛИЗА ЖИВКО МИНЧЕВ

Тодор Начев – един от големите предприемачи в Сливен, отказва да стане общински съветник. „Ще декларирам това писмено пред Общинската избирателна комисия в близките дни“, заяви пред Sliveninfo Тодор Начев.

Коментари и интервюта

РЕКОРДЪТ ЗА НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ НЕ Е В БЛАГОЕВГРАД, В СЛИВЕН Е

От неделя насам се уморих да слушам, че ниската избирателна активност при извънредните избори на кмет в Благоевград била рекордна. Може би е така, но само за Благоевград, където в