ХВАНАХА КРАДЦИ В БИВШИЯ ХИМИЧЕСКИ БАТАЛЬОН НА ТРЕТА АРМИЯ
март 21, 2022 1371 Прегледи

ХВАНАХА КРАДЦИ В БИВШИЯ ХИМИЧЕСКИ БАТАЛЬОН НА ТРЕТА АРМИЯ

Двама крадци са заловени от полицията в района на бившия химически батальон на Трета армия, който се намира в местността „Абланово“.

Междувременно екип на РУ-Сливен е получил съобщение за извършване на кражба от бивше химическо поделение край град Сливен. В резултат на предприетите незабавни полицейски действия, на място били засечени двама мъже, които опитвали да отмъкнат метални елементи от сградата. Отведени са в РУ-Сливен, установена е самоличността им  – местни жители на 49  и 47 години, осъждани. Направили са пълни самопризнания. Образувано е досъдебно производство.

Предишна ДВАМА РЕЦИДИВИСТИ БЯХА ЗАДЪРЖАНИ СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ КРАЙ ТВЪРДИЦА
Следваща В НОВА ЗАГОРА ХВАНАХА ТЪРГОВЕЦ НА МЕНТЕТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИНИЦИАТИВА НА ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СТАВА НАЦИОНАЛНА

Обявеният от областната администрация ученически конкурс за есе „160 години Болградска гимназия – извор на родолюбие“ става национален, след като инициативата получи подкрепа от министъра на образованието Красимир Вълчев. В

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ 15-ТО ИЗДАНИЕ НА „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“ В СЛИВЕН

И тази година Сливен беше домакин на Националния конкурс ,,Цветен камертон” 2018. Той се проведе в зала ,,Сливен” на 31 март и 1 април. В него взеха участие над 70

Новини Сливен

ДВА КОНЦЕРТА НА АНСАМБЪЛА ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ – СЛИВЕН – НА 22 И 23 МАРТ

Ансамбълът за народни песни и танци – Сливен ще изнесе два пролетни концерта пред март – на 22 и 23. Те ще се проведат в зала „Сливен“ от 18,30 ч.