ХВАНАХА КРАДЕЦ НА МАРКОВО УИСКИ ОТ МАЛКАТА „БИЛЛА“
юни 8, 2022 1125 Прегледи

ХВАНАХА КРАДЕЦ НА МАРКОВО УИСКИ ОТ МАЛКАТА „БИЛЛА“

Хванаха крадец на марково уиски от магазин „Билла“, който се намира до галерията „Сирак Скитник“, научи Sliveninfo. Иде реч за мъж, който успял на шест пъти да изнесе по една бутилка марково уиски. Накрая обаче, бил спипан с помощта на камерите и предаден на полицията.

Ето какво съобщиха днес от МВР-Сливен по случая:

На 7 юни в сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен е получен сигнал за кражба от търговски обект в центъра на град Сливен. Служители в обекта са установили кражба на 6 бутилки уиски. Нанесената щета е на стойност 320 лева.

В хода на проведените оперативно-издирвателни действия извършителят е установен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Предишна ЧЕТИРИМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА
Следваща КОМИСИЯТА ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА ОБУЧИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ ПЪТУВА КЪМ СЛИВЕНСКО

Спецакция срещу битовата престъпност се провежда в Сливенско. Към мястото пътува главният прокурор Иван Гешев. Sliveninfo научи, че в 9 часа Иван Гешев ще бъде в град Шивачево.

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

„Топлофикация-Сливен“ЕАД уведомява своите клиенти, че поради отстраняване на възникнала авария ще бъде спряно топлоподаването на 24.02.2020г. от 9:00ч. до 22:00ч. към ж.к.“Даме Груев“ от бл.1 до бл.16; ж.к.“Стоян Заимов“; ж.к.“Младост“;

Новини Сливен

ПРОВЕДОХА СЕ КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВА НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В СЛИВЕН

Свиканите от кмета Стефан Радев консултации за сформиране на Общинската избирателна комисия /ОИК/ – Сливен за местните избори през октомври се проведоха днес. На тях бяха поканени представители на парламентарно