ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
28.08.2022 1630 Прегледи

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН

Бившата депутатка Хатидже Георгиева ще води листата на ДПС в Сливен, научи Sliveninfo. Миналата година тя бе избрана за депутат от 21 МИР.

Хатидже Мехмедова Георгиева е родена на 20.02.1977 г. в гр. Сунгурларе. Завършила е специалност „Стопанско управление“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, има магистратура по „Счетоводство и контрол“ от Бургаския свободен университет.
През 2016 г. завършва и ШУ „Епископ Константин Преславски“ като магистър – икономист. Била е заместник – кмет на община Сунгурларе три мандата.
Омъжена, с едно дете.

Очаква се на второ място да бъде Мустафа Мустафов, който е областен лидер на ДПС в Сливен и общински съветник в града под Сините камъни.

Цялата листа на Движението очаквайте в понеделник, когато партията ще регистрира своите кандидати за депутати в РИК-Сливен.

Предишна БСП РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ В ПОНЕДЕЛНИК
Следваща ГЕРБ-СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН В НОВА ЗАГОРА

Водач с алкохол 1,44 промила е установен от пътни полицаи в град Нова Загора. На 12 февруари, около 22,00 часа, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди А4“, управляван от

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В СРЕЩА С ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Предизвикателствата на предстоящата учебна година и насоки за работа във възпитателния процес в условията на COVID-19 обсъдиха днес на среща кметът Стефан Радев и директорите на детските градини в община

Новини Сливен

МИЛЕНА ЧОЛАКОВА ПОЗДРАВИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ЗА 15 СЕПТЕМВРИ

Имам удоволствието да Ви поздравя с началото на новата 2020/2021 учебна година. Първият  учебен ден е най-свиден празник за всеки български учител, за всяко българско дете, за всяко българско семейство.