ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
август 28, 2022 970 Прегледи

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН

Бившата депутатка Хатидже Георгиева ще води листата на ДПС в Сливен, научи Sliveninfo. Миналата година тя бе избрана за депутат от 21 МИР.

Хатидже Мехмедова Георгиева е родена на 20.02.1977 г. в гр. Сунгурларе. Завършила е специалност „Стопанско управление“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, има магистратура по „Счетоводство и контрол“ от Бургаския свободен университет.
През 2016 г. завършва и ШУ „Епископ Константин Преславски“ като магистър – икономист. Била е заместник – кмет на община Сунгурларе три мандата.
Омъжена, с едно дете.

Очаква се на второ място да бъде Мустафа Мустафов, който е областен лидер на ДПС в Сливен и общински съветник в града под Сините камъни.

Цялата листа на Движението очаквайте в понеделник, когато партията ще регистрира своите кандидати за депутати в РИК-Сливен.

Предишна БСП РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ В ПОНЕДЕЛНИК
Следваща ГЕРБ-СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРТИСТИ И ПУБЛИКА ЩЕ ИГРАЯТ В СЛИВЕН РОМЕО И ЖУЛИЕТА

12 септември е датата на премиерния спектакъл на Сливенския драматичен театър, за откриването на тазгодишния Есенен театрален салон. Заглавието е: „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“. Режисьор на представлението

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ЗА 24 МАЙ В ТВЪРДИЦА

ПОКАНА Община Твърдица, СУ „Неофит Рилски” и Народно читалище „Св.св. Кирил и Методий 1914” Ви канят да се присъедините към НАШИЯ ОБЩ ПРАЗНИК   24 МАЙ – ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА

Новини Сливен

В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“ ЗАДИГНАХА ТЕЛЕФОННИ КАБЕЛИ ЗА 1600 ЛЕВА

Криминалисти от участък „Надежда“ работят по кражба на телефонни проводници за 1600 лева. Сигналът е подаден на 18 януари от служител в „БТК“ ЕАД. В хода на разследването се установява,