ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ПОЗДРАВЯВА УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ПО СЛУЧАЙ 15 СЕПТЕМВРИ

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ПОЗДРАВЯВА УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ПО СЛУЧАЙ 15 СЕПТЕМВРИ

Уважаеми учители, родители и ученици,

Честит първи учебен ден!

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай началото на новата учебна година. Тържествен ден, в който всички пожелаваме на добър час на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни прекрачват прага на родното училище.

Скъпи първокласници, днес вие за пръв път ще се докоснете до празника на духа и знанията. Там ви очаква усмихнатия учител, букварът с нашата свещена азбука и много нови приятели. Пожелавам ви успешно обучение и вяра в учителите които ще ви водят по пътя към знанието!

Уважаеми  учители, честитя Ви празника с искреното пожелание да упражнявате професията си с убедеността, че градите основите на бъдещето. Защото преподаването не е работа, а мисия. Не забравяйте, че в живота на всеки човек  има поне по един любим учител, когото цени и обича, и чиито училищни уроци и съвети признателно следва.

Родители, приемете пожеланията ми за здраве и успех – за вас и вашите деца, те са най-ценното, което всички имаме!

На добър час!

 

Хатидже Георгиева, водач на листата на ДПС в Сливен

Предишна ЖИТЕЛИ НА ТОПОЛЧАНЕ СЪБРАХА И ДОСТАВИХА ПОМОЩИ ЗА ОПУСТОШЕНОТО СЕЛО КАРАВЕЛОВО
Следваща ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПРОФ. СТЕФАН СИМЕОНОВ И ДИМИТЪР БАЛАКЧИЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАХИ КЕНДЕРЯН: СЛИВНАЛИИ, КОЙТО ИСКА ДА НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ПФК „ЛЕВСКИ“, ДА МИ СЕ ОБАДИ

Директорът на ЦКБ клон – Сливен Вахи Кендерян, който е страстен привърженик на ПФК „Левски“, излезе с обръщение към всички сливналии – фенове на клуба, които искат да направят дарение

Новини Сливен

КАТ – СЛИВЕН СПРЯ РАБОТА ЗАРАДИ ЛИПСА НА ТОК

Сектор „Пътна полиция”-Сливен информира гражданите, че поради прекъсване на електрозахранването, гишетата за обслужване няма да работят до отстраняване на повредата.

Новини Сливен

29-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ПЕЖО УБИ ПЕНСИОНЕРКА В СЛИВЕН

Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин на централен в град Сливен. Сигналът за произшествието е получен в 07,40 часа от тел. 112. На бул. „Хр.Ботев” лек автомобил „Пежо” е