ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ОСНОВНАТА МИ ЦЕЛ Е ДА СПЕЧЕЛЯ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА
март 14, 2021 2000 Прегледи

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ОСНОВНАТА МИ ЦЕЛ Е ДА СПЕЧЕЛЯ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА

Хатидже Георгиева е водач на листата на ДПС в Сливен за парламентарните избори. Нейната поява начело бе изненада за наблюдателите. Оказа се обаче, че Хатидже Георгиева е член на ДПС повече от 20 години. През цялото това време тя имам публични активности, които не остават незабелязани.

Какво е настроението на Хатидже Георгиева в началото на кампанията?
Позитивно! Имам опит и непрекъснато придобивам знания, знам какво и как да го направя.

Каква е връзката ви със Сливенско и как се чувствате като водач в региона?

Майка ми е от село Тича, община Котел. Израснала съм в гр. Котел. Мои близки и приятели живеят там. Участвала съм през 2016 година в създаването Местна инициативна група „Котел, Сунгурларе и Върбица“, в разработването на Стратегията за Водено от общностите местно развитие за територията и бях член на УС. В този смисъл наистина се чувствам „Водач“.

От колко години членувате в ДПС и защо?
От над 20 години съм член на ДПС, но по-същественото е, че съм и активна в партията през целия период. Израз на личната ми воля и желание е идеите, които имам да оказват положително влияние на обществото ни, да участвам при прилагането на продуктивни политики.
Членството ми в партията за мен е както кауза, така и възможност за развитието ми като политик, който застава пред избирателите си с актуалната програма за ускорено и догонващо развитие на България на Движението за права и свободи.

 Какво сте учили и работили до момента?
Всичко, което съм учила е било свързано с визията ми за личностно израстване и професионално развитие. Имам бакалавърска степен по „Стопанско управление” от Великотърновсия университет „Св. Св. Кирил и Методий“, магистърска степен по „Счетоводство и контрол“ от Бургаски свободен университет“ и магистърска степен по „Управление на европейски фондове и програми“ от Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“.
Бях заместник кмет в община Сунгурларе. Понастоящем съм Инспектор в Агенция Митници.

Целта пред Хатидже Георгиева на изборите в Сливен?
Основната ми цел е да спечеля доверието на хората. С изпълнението ѝ ще върна мандата, а защо да не спечелим и втори за Движението за права и свободи?! Жителите на област Сливен заслужават да направят информиран избор, който да гарантира желаното от всички ни развитие и по-добър начин на живот.

Кога и къде се чувствате най-добре?
Когато съм си свършила добре работа, обичам усещането да постигам;
когато съм със семейството си и прегръщам дъщеря си;
когато споделям кафето си с приятели;
когато съм разбрана за мислите, идеите и действията си,
може и да не са в тоя ред, разбира се
Навсякъде, където мога да се почувствам като „у дома си“ .

Имате ли хоби и какво правите през свободното си време?
Да, туризъм. Обичам да съм сред природата и когато имам възможност го правя с близките си. Включвам се в доброволчески инициативи, прекарвам голяма част от времето си сред хората. Да „събирам“ усмивки е другото ми прекрасно хоби.

Надеждата на Хатидже Георгиева?
… е силен мотиватор. Стимулира ме и ми показва какво искам да се случва за всички нас: „ускорено догонващо икономическо развитие, основано на зелената икономика, дигитализацията, водородни и високи технологии, и включването на активните свободни граждани в управлението на страната“.

 

Георги Мангинов

Предишна СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ Е – ДЕН ЗА ПРОШКА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ ВЯТЪР ОПРОВЕРГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА СИНОПТИЦИТЕ

Сливенският вятър опроверга всички прогнози на синоптиците, като вместо да намали скоростта си, както предвиждаха сайтовете за синоптични прогнози, той я увеличи. Според прогнозите днес по обяд вятърът в Сливен

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Дете към най-богатият човек: – Чичо колко пари трябват за да премахнем злобата и завистта в хората? – 2 кебапчета и 20 лв отговорил богаташа! Свекървата ни подари една

Новини Сливен

ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ГОСТУВА В СЛИВЕН С „В ПОЛИТЕ НА ВИТОША“ ПО П. ЯВОРОВ

31 ЯНУАРИ 2020 /вт./ от 19:00 часа в ЗАЛА „СЛИВЕН“- гр. СЛИВЕН гостуват ВЕСЕЛИН АНЧЕВ, РАДИНА КЪРДЖИЛОВА, ИВАН РАДОЕВ, СТЕФКА ЯНОРОВА, ЯВОР БАХАРОВ, ТИГРАН ТОРОСЯН, ГЕРГАНА ПЛЕТНЬОВА, СТОЙКО ПЕЕВ, ЛУИЗАБЕЛ