ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ОСНОВНАТА МИ ЦЕЛ Е ДА СПЕЧЕЛЯ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА
март 14, 2021 2630 Прегледи

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ОСНОВНАТА МИ ЦЕЛ Е ДА СПЕЧЕЛЯ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА

Хатидже Георгиева е водач на листата на ДПС в Сливен за парламентарните избори. Нейната поява начело бе изненада за наблюдателите. Оказа се обаче, че Хатидже Георгиева е член на ДПС повече от 20 години. През цялото това време тя имам публични активности, които не остават незабелязани.

Какво е настроението на Хатидже Георгиева в началото на кампанията?
Позитивно! Имам опит и непрекъснато придобивам знания, знам какво и как да го направя.

Каква е връзката ви със Сливенско и как се чувствате като водач в региона?

Майка ми е от село Тича, община Котел. Израснала съм в гр. Котел. Мои близки и приятели живеят там. Участвала съм през 2016 година в създаването Местна инициативна група „Котел, Сунгурларе и Върбица“, в разработването на Стратегията за Водено от общностите местно развитие за територията и бях член на УС. В този смисъл наистина се чувствам „Водач“.

От колко години членувате в ДПС и защо?
От над 20 години съм член на ДПС, но по-същественото е, че съм и активна в партията през целия период. Израз на личната ми воля и желание е идеите, които имам да оказват положително влияние на обществото ни, да участвам при прилагането на продуктивни политики.
Членството ми в партията за мен е както кауза, така и възможност за развитието ми като политик, който застава пред избирателите си с актуалната програма за ускорено и догонващо развитие на България на Движението за права и свободи.

 Какво сте учили и работили до момента?
Всичко, което съм учила е било свързано с визията ми за личностно израстване и професионално развитие. Имам бакалавърска степен по „Стопанско управление” от Великотърновсия университет „Св. Св. Кирил и Методий“, магистърска степен по „Счетоводство и контрол“ от Бургаски свободен университет“ и магистърска степен по „Управление на европейски фондове и програми“ от Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“.
Бях заместник кмет в община Сунгурларе. Понастоящем съм Инспектор в Агенция Митници.

Целта пред Хатидже Георгиева на изборите в Сливен?
Основната ми цел е да спечеля доверието на хората. С изпълнението ѝ ще върна мандата, а защо да не спечелим и втори за Движението за права и свободи?! Жителите на област Сливен заслужават да направят информиран избор, който да гарантира желаното от всички ни развитие и по-добър начин на живот.

Кога и къде се чувствате най-добре?
Когато съм си свършила добре работа, обичам усещането да постигам;
когато съм със семейството си и прегръщам дъщеря си;
когато споделям кафето си с приятели;
когато съм разбрана за мислите, идеите и действията си,
може и да не са в тоя ред, разбира се
Навсякъде, където мога да се почувствам като „у дома си“ .

Имате ли хоби и какво правите през свободното си време?
Да, туризъм. Обичам да съм сред природата и когато имам възможност го правя с близките си. Включвам се в доброволчески инициативи, прекарвам голяма част от времето си сред хората. Да „събирам“ усмивки е другото ми прекрасно хоби.

Надеждата на Хатидже Георгиева?
… е силен мотиватор. Стимулира ме и ми показва какво искам да се случва за всички нас: „ускорено догонващо икономическо развитие, основано на зелената икономика, дигитализацията, водородни и високи технологии, и включването на активните свободни граждани в управлението на страната“.

 

Георги Мангинов

Предишна СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ Е – ДЕН ЗА ПРОШКА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТ ЗЛАТНИ, ШЕСТ СРЕБЪРНИ И ЧЕТИРИ БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА“- СЛИВЕН

Шест златни, шест сребърни и четири бронзови медали за Клуб по спортни танци „Туида“- Сливен от турнир „Купа Стара Загора“ Състезателите на клуба по спортни танци „Туида“- Сливен с треньор

Новини Сливен

АКЦЕНТИ ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО И ТРАНСПОРТ ПО ПЪТИЩАТА

На свое заседание  Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата взе решение да бъде въведена забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 20 т. по общински път

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА МЛАДОВО ПО СЛУЧАЙ УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО

В деня на Голяма Богородица празнична Света литургия в църквата на село Младово събра неговите жители и гости. Те бяха посрещани от домакина и кмет на селото Димка Славова. Официален