ХАМАМ БАИР СТАНА ЕДНО ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА СПОРТ И ОТДИХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕОРГИ БОЖЕВ
15.01.2023 9504 Прегледи

ХАМАМ БАИР СТАНА ЕДНО ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА СПОРТ И ОТДИХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕОРГИ БОЖЕВ

В днешната мъглива неделя на Хамам баир имаше хора, които спортуват или просто се разхождат.

„Ако бяхте дошли преди 2 седмици по това време, на 1 януари, тук щяхте да видите стотици”, споделя пред Sliveninfo Георги Божев. Който в истинския смисъл на думата е буден гражданин. По негова инициатива и с негово участие на Хамам баир вече има десетки пейки, осветление, беседка с барбекю и чешка пред станцията на Вик, сцена за различни изпълнители, уреди за тренировки, новозасадени дръвчета, ремонтирани стълби и други. Последната придобивка е баскетболен кош. И всичко това идва от деятелността на бившия директор Георги Божев. Неговата активност го превръща в основен двигател на обновяването на Хамам баир.

„Благодарен съм на община Сливен, която помага активно и на частните фирми и физически лица, без чиято помощ това нямаше да се случи”, споделя бившият директор „Балкантурист и Сердика”.

Георги Божев е неуморим. Винаги си поставя високи цели и ги преследва докрай. Поредната цел е клуб на спортиста в Сливен. Скоро и тя ще бъде постигната.

 

Георги Мангинов

Предишна ПОРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СА СИГУРНИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „НАУЧИ СИМПТОМИТЕ НА ИНСУЛТ! ВСЯКА МИНУТА Е ЦЕННА!“

Община Сливен е част от Националната кампания „Научи симптомите на инсулт! Всяка минута е ценна!“. Тя е по повод Световния ден за борба с инсулта, който се отбелязва днес, на

Новини Сливен

КОЙ СЕГА Е № 1?

След отлична игра на финалите, с победи над ПГИ „Проф. д-р Д. Табаков“ с 2:0 и над ПГХТ „Акад. Н. Неделчев“ с 6:0, и двата отбора на ППМГ „Добри Чинтулов”

Новини Сливен

ТАТЯНА СУЛТАНОВА: ИМА КАК СЛИВЕН ДА БЪДЕ ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

Татяна Султанова, водач на листата на Коалиция Продължаваме промяната –Демократична България в Сливенска област, депутат в 47 и 48-то народно събрание. В парламента е заемала позицията заместник-председател на Комисията по