ФЪНКИ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗАЕДНО С ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, МАЯ БЕЖАНСКА И ДРУГИ  С ЩУРА КОМЕДИЯ
14.12.2023 2410 Прегледи

ФЪНКИ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗАЕДНО С ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, МАЯ БЕЖАНСКА И ДРУГИ С ЩУРА КОМЕДИЯ

Зала „Сливен” ще избухне в смях на 15.01.24г. от 19ч. в невероятно забавната комедия „ Веселата карета”

Това е ХИТ комедия, в която ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – ФЪНКИ, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек!

Заедно с Фънки ще ви оставят без дъх от смях и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!
Те ще си партнират още с актьорите Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и с впечатляващо комичната си игра ще ви накарат да ходите по небето от смях.

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айран Мейдан”….

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща, и през цялото време смехът не секва. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани,.. за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва никога!

Билети на каста на зала „Сливен” и в Ивентим БГ.
Тел.: 0895 300 370

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КАК МЕТАЛНИ ФИГУРИ ПОМАГАТ НА ХОРАТА В СЛИВЕН ДА РЕЦИКЛИРАТ ПЛАСТМАСОВИТЕ ОТПАДЪЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕТО КОИ МЕСТНИ ДЕПУТАТИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН СА ВКЛЮЧЕНИ В ПОСТОЯННИ КОМИСИИ НА НСОРБ

Националното сдружение на общините в Република България започна обновяването на състава на постоянните си комисии за мандат 2019-2023 г. За членове на комисиите всяка община самостоятелно и в зависимост от

Новини Сливен

САМО ЕДНА ПАРТИЯ Е ПОДАЛА ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В РИК – СЛИВЕН

Избирателите, които на предсрочните парламентарни избори на 2 април искат да гласуват не по постоянен, а по настоящ адрес, вече могат да подават заявления онлайн. Това става през интернет страницата

Новини Сливен

7,9 ПРОЦЕНТА Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ В ОБЛАСТ СЛИВЕН КЪМ 11 ЧАСА

Към 11 часа на 14 ноември избирателната активност в Сливенска област е 7,9 процента, съобщиха от областната администрация. За президент правото си на глас упражниха 13 612 души, а за