ФЪНКИ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗАЕДНО С ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, МАЯ БЕЖАНСКА И ДРУГИ  С ЩУРА КОМЕДИЯ
10.01.2024 888 Прегледи

ФЪНКИ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗАЕДНО С ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, МАЯ БЕЖАНСКА И ДРУГИ С ЩУРА КОМЕДИЯ

Зала „Сливен” ще избухне в смях на  15.01.24г. от 19ч. в невероятно забавната комедия „ Веселата карета”

Това е ХИТ комедия, в която ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – ФЪНКИ, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек!

Заедно с  Фънки  ще ви оставят без дъх от смях и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!

Те ще си партнират още с актьорите  Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и  с впечатляващо комичната си игра ще ви накарат  да ходите по небето от смях.

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айран Мейдан”….

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща, и през цялото време смехът не секва. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани,.. за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва никога!

Предишна НА СПЕЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "САВА ДОБРОПЛОДНИ"- СЛИВЕН БЯХА ОБЯВЕНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА „ЧИТАТЕЛ НА ГОДИНАТА“ - 2023
Следваща ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТУВАХА ВОЕНЕН, ПРОСТИТУТКИ МУ ПЛАЩАЛИ ДА РАБОТЯТ В ЖИЛИЩАТА МУ

Под ръководството на Военно-окръжна прокуратура-Сливен бе проведена специализирана операция на Регионална служба „Военна полиция“-Варна, която доведе до разкриване на военнослужещ, участвал в дейността на нелегален публичен дом. От декември 2023

Новини Сливен

ДВАМА С НАРКОТИЦИ СА ЗАЛОВЕНИ В СЛИВЕН

Притежание на марихуана и управление след употреба на наркотици са установили служители на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен. При осъществяване на патрулна дейност на 11 юни, около 12,30

Новини Сливен

БЛИЗО 400 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Новите случаи на заразени с Ковид-19 в община Сливен за периода 8-14 март са 397. През седмицата са излекувани 215 души, починалите са 21. Активните случаи към момента са 796.