ФУТБОЛНИТЕ ОТБОРИ НА КЕРМЕН И МЛАДОВО ПОЛУЧИХА ЕКИПИ И ПОРЪЧЕНИЕ ДА ПОКАЖАТ НА ПОЛИТИЦИТЕ „КАК СЕ ВОДИ ЧЕСТНА ИГРА“

ФУТБОЛНИТЕ ОТБОРИ НА КЕРМЕН И МЛАДОВО ПОЛУЧИХА ЕКИПИ И ПОРЪЧЕНИЕ ДА ПОКАЖАТ НА ПОЛИТИЦИТЕ „КАК СЕ ВОДИ ЧЕСТНА ИГРА“

„Децата ни да спортуват и да имат добро образование са най-важните неща за всяка майка след здравето. Много от хората не могат да си позволят да плащат за занимания извън училище и една социално отговорна община трябва да им помага в грижата за децата“ – заяви Станимира Славова от Кермен, която е кандидат за общински съветник от листата на Българска социалдемократическа партия.

Тя заедно с Пламена Петрова – кандидатът за кмет на социалдемократите в Сливен подариха футболни екипи на отборите на гр. Кермен и с. Младово.

„В нашата програма за управление на община Сливен важно място има грижата за доброто образование и качественото, здравословно свободно време за децата ни – чрез насърчаване на масовия спорт и безплатен достъп до общински спортни бази, чрез общинска подкрепа за читалища, изграждане на площадки в града, но и в селата. Аз съм адвокат и моята практика показва, че най-добрия начин да опазим децата си от улицата, от наркоманиите и от престъпността са спортът и запълване на свободното им време с добри занимания.“ – това каза в Кермен кандидатът за кмет на община Сливен Пламена Петрова.

В неделя – в навечерието на празника на Кермен, на официалната футболна среща с отбора на с. Младово, футболистите и публиката бяха изненадани от жеста, който направи тя заедно с екипа на листата за общински съветници от Българската социалдемократическата партия.

Те подариха на двата отбора пълен комплект екипировка за юноши с пожелание ръководствата им  и бъдещите кметове да работят за развитието на детско-юношеските спортни школи в с. Младово и да ангажират все повече деца и младежи в любов към спорта и по-голяма физическа активност.

Екипът на гостите от с. Младово бе връчен от Пламена Петрова, която пожела на двата отбора „честна игра, за да дадат пример и на политиците как се прави“.

Традиционният екип в жълто-черно на домакините от Кермен бе връчен на капитана на отбора от Станимира Славова.

На празника присъстваха и кметовете на Кермен Живко Жечев от ГЕРБ, който преди срещата подари футболна топка на играчите от града и Димка Славова от БСП, която е селекционер и неформален лидер на футболния отбор в с. Младово.

В срещата участваха водачът на листата на социалдемократите в Сливен Мартин Славов и кандидатите за съветници Борислав Петров, Иван Петров, които пожелаха успех и на двамата кандидати.

 

Предишна ХИЛДА КАЗАСЯН И ПЛЕВЕНСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ ПРЕДСТАВЯТ ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА ВИЛИ КАЗАСЯН
Следваща 18-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ ЧЕЛНА КАТАСТРОФА С ГЛИГАН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ

Скъпи съграждани, приятели! В навечерието на Бъдни вечер – святата нощ на Рождество, ви пожелавам вълшебна Коледа, изпълнена с уют, топлина и обич сред любимите хора! Да се научим да

Новини Сливен

ИЗВЪРШИТЕЛ НА СЕРИЯ ГРАБЕЖИ Е ЗАДЪРЖАН ОТ ПОЛИЦИЯТА В ГРАД СЛИВЕН

В резултат на  денонощната работа на полицейските служители се стигна да задържането  на мъж, който е нападал и обирал възрастни жени в един определен квартал  на град Сливен, каза старши

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР ОТ СЕЛО БЯЛА Е ЗАЛОВЕН В СЛИВЕН

Неправоспособен водач с алкохол 2,53 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 26 юни, в 03,10 часа, в кв.“Република“, е извършена проверка на 30-годишния П.М. от село