ФУТБОЛЕН КЛУБ „СИНИ КАМЪНИ 2013” – СЛИВЕН СЕ ОТКАЗВА ОТ ОБЩИНСКАТА СУБСИДИЯ
април 10, 2020 2133 Прегледи

ФУТБОЛЕН КЛУБ „СИНИ КАМЪНИ 2013” – СЛИВЕН СЕ ОТКАЗВА ОТ ОБЩИНСКАТА СУБСИДИЯ

Футболен клуб „Сини камъни 2013” – Сливен се отказва от общинската субсидия заради икономическата криза, дошла от световната пандемия с коронавируса, научи Sliveninfo.

„Искаме да бъдем солидарни и съпричастни към Община Сливен, както и към нашите съграждани в този труден за всички здравословно и икономически период. Считано от днешна дата нашият клуб се отказва от полагащата му се субсидия, давана ежегодно от Община Сливен. Надяваме се по този начин да помогнем на повече нуждаещи се”, се казва в официалното писмо изпратено от клуба до Община Сливен. То е подписано от директора на клуба Христо Желев.

ФК „Сини камъни 2013” – Сливен става първият спортен клуб, който се отказва от субсидията си в знак на солидарност с икономическите трудности пред общината. Очаква се подобни жестове да направят и други спортни клубове.

Предишна ОЩЕ ФИРМИ СЕ ВКЛЮЧВАТ С ГОЛЕМИ ДАРЕНИЯ В КАМПАНИЯТА „ЗАЕДНО ЗА ТЕБ!” НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ОТ 13 АПРИЛ ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗКРИВА ТЕЛЕФОНИ КЪМ ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА ЗА СИГНАЛИ ЗА ХОРА В НУЖДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

35-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ

35-годишен мъж е хванат в град Твърдица да управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“ с алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 26 март, в 00,40 часа, от полицейски екип

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ В НОВА ЗАГОРА

За броени часове криминалисти на РУ-Нова Загора са установили извършител на грабеж. Той е задържан, след като е направил опит да се укрие. Сигналът за престъплението е получен на 19

Новини Сливен

МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 са тазгодишните победители в „Монбат Рали Сливен“ – втори кръг от българския рали шампионат и четвърти кръг от Балканския рали трофей.