ФОТОКОНКУРС „ЛИЦАТА НА БАЛКАНА“
18.04.2024 432 Прегледи

ФОТОКОНКУРС „ЛИЦАТА НА БАЛКАНА“

Увековечете в снимки лицата на котленския балкан и участвайте във фотоконкурса „Лицата на балкана“. Той е част от програмата на празника „Балканът пее и разказва”, чийто домакин през 2024 г. е Община Гурково. По този начин Община Котел призовава всички любители на фотографията, които споделят интерес по темата, да участват в него.

Конкурсът е любителски и няма ограничения във възрастта. Участниците трябва да представят фотографии, които красиво и автентично изобразяват, лицата, изразите и културата на балканските градове.

Условия за участие:

Всеки, който желае да се включи, трябва да изпрати до 3 авторски снимки, с максимален размер на файловете до 5MB/300 dpi резолюция. Те могат да се цветни или черно-бели, като е желателно снимките да не са обработени с фотографски програми.

Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на е-mail: obshtina@gurkovo.bg

Всяка снимка трябва да е придружена от следната информация:

– заглавие

– име и адрес на автора

– кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на фотоса

– за участници под 18 години – възраст и име на родител/настойник

– телефон за връзка

Права и собственост:

Със своята регистрация участниците потвърждават, че снимките, предоставени за Конкурса, са техните собствени творби и не нарушават авторски права или други права на трети страни.

Публикация и използване на снимките:

Участниците се съгласяват, че техните снимки могат да бъдат използвани за цели, свързани с Конкурса, като например публикации в социалните медии, уебсайт, изложба и други.

Срок за изпращане на снимките до 17:00 ч. на 30 май 2024 г.

Оценяване:

Фотографиите ще бъдат оценявани от жури, включващо представители на Община Гурково, фотограф и художник. Оценките ще се базират на креативността, техническото изпълнение и свързаността с темата на Конкурса.

Победителите ще бъдат обявени на 15 юни 2024 г. на празничното тържество „Балкана пее и разказва“ и ще бъдат наградени.

Предишна ПРОДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА СРЕЩУ АГРЕСИЯТА „ЧУЙ МЕ! НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ!“
Следваща ПРИСЪДА ЗА ПРИСТРАСТЕН КЪМ ХАЗАРТА, КОЙТО ЗАЛАГАЛ С ЧУЖДИ ПАРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕКОРДНИ 21 СЛУЧАЯ НА ЗАРАЗЕНИ С COVID -19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН

21 души от Сливенска област са заразени с коронавирус през последното денонощие. Това е най-високата бройка от началото на пандемията през месец март. Ето и всички данни за страната. 516

Новини Сливен

ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА СТОЯН СТОЯНОВ

На 25 януари , сряда, в Сливен ще има голям благотворителен концерт с цел набиране на средства за 42-годишния Стоян Стоянов, който се нуждае от спешно лечение в Турция. Проявата

Новини Сливен

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ ПОСЛАНИКА НА ШВЕЙЦАРИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА УНИЦЕФ ЗА БЪЛГАРИЯ ДО ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ

Посланикът на Швейцария Н. Пр. Раймунд Фурер и представителят на УНИЦЕФ за България г-жа Кристина де Бройн са изпратили благодарствено писмо до областния управител Минчо Афузов. „Наистина сме впечатлени от