ФОНДАЦИЯ „СТАРИЯ БРЯСТ“ ВИ КАНИ ДА ИЗКАЧИТЕ ХАЙДУШКАТА ПЪТЕКА В СЪБОТА

ФОНДАЦИЯ „СТАРИЯ БРЯСТ“ ВИ КАНИ ДА ИЗКАЧИТЕ ХАЙДУШКАТА ПЪТЕКА В СЪБОТА

Запишете в историята своето време за изкачване на Хайдушката пътека.

Утре 16-ти ноември ше се проведе ежегодното замерване на времената за изкачване на Хайдушката пътека. Всяко време , което е под 1 час ще бъде записано за историята в специално създаден преди години сайт за това. Това не е състезание, а всеки гони собственото си най добро време през годините – собственият си рекорд за изкачване на Хайдушката пътека.

Хижа „Карандила“  ще бъде домакин на събитието и ще почерпи след състезанието всеки един от участниците с хайдушки обяд в хижата.

Организатор: Фондация “ Стария бряст“

Предишна ДЕСЕТКИ ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ ПО ПОВОД ПРЕИЗБИРАНЕТО НА СТЕФАН РАДЕВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ПЕТЪР ЖЕКОВ И АСПАРУХ НИКОДИМОВ ИДВАТ В СЛИВЕН ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИГАТА "ЧЕРВЕНАТА ОДИСЕЯ. 25 ИСТОРИИ ЗА ЦСКА В ЕВРОПА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ПОД СТРАЖА ЩИЛЯН Х., ОБВИНЕН В ПРОИЗВОДСТВО НА ДРОГА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Щилян Х. Той е обвинен за това, че на 22.01.2019 г. в гр. Сливен, управлявал лек автомобил „Фолксваген Туарег“,

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от служители на РУ-Сливен. На 22 август е извършена проверка на 23-годишния Д.Н. от град Сливен. В него са намерени и иззети две топчета от

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на ул.“Малина“-6 днес 07. 03. 2018 г. (сряда) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в кв. „Речица“.