ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЪМПИНГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН
август 25, 2023 1927 Прегледи

ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЪМПИНГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН

Първото издание на уникално за България събитие ще се проведе край Сливен – Auto Camp Fest от 25 до 27 август. На къмпинг „Оазис“ ще могат да се видят последни модели палатки, мини каравани, къмпинг боксове, ремаркета – палатки и друго оборудване, което позволява нощувка сред природата. Кметът Стефан Радев ще открие фестивала в събота в 9,30 ч.

Подобни събития се провеждат в Западна Европа, но в България ще се състои за първи път. Организаторите от camping.bg са избрали Сливен заради подходящите условия на къмпинг „Оазис“ – голямо пространство, много зеленина, близост до града, възможности за игри, музика, лагерен огън, спорт, риболов, планински преходи и забележителности в района. До сега са се записали около 300 участници от България. Очакват се гости от Румъния и други държави. Предвидени са много изненади за посетителите, включително и обиколка на музеи в Сливен.

Предишна ДВАМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АНТОНИО ЛОПЕС, ЕНП: ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩИНИ ПРОМЕНИХА ОБЛИКА СИ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес.

Новини Сливен

ПЛАМЕН ИВАНОВ: АКО ИМАМЕ СРЕДНО ВЛАЖНА ГОДИНА, ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО” ОТНОВО ЩЕ Е ПЪЛЕН

Въпрос: Г-н Иванов, какво е състоянието на язовир „Жребчево“ към днешна дата? Пламен Иванов: Продължителният сух период е причина за ниските нива на язовирите в страната, особено в Източна и

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ОБУЧЕНИЯТА В СЛИВЕНСКИТЕ СЕЛА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА МНОГОФОНДОВО ФИНАНСИРАНЕ

През настоящия програмен период за първи път селата на територията на община Сливен ще имат достъп до финансиране по Програмата за развитие на селските райони. Това стана възможно чрез изпълнение