ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЪМПИНГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН
25.08.2023 2147 Прегледи

ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЪМПИНГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН

Първото издание на уникално за България събитие ще се проведе край Сливен – Auto Camp Fest от 25 до 27 август. На къмпинг „Оазис“ ще могат да се видят последни модели палатки, мини каравани, къмпинг боксове, ремаркета – палатки и друго оборудване, което позволява нощувка сред природата. Кметът Стефан Радев ще открие фестивала в събота в 9,30 ч.

Подобни събития се провеждат в Западна Европа, но в България ще се състои за първи път. Организаторите от camping.bg са избрали Сливен заради подходящите условия на къмпинг „Оазис“ – голямо пространство, много зеленина, близост до града, възможности за игри, музика, лагерен огън, спорт, риболов, планински преходи и забележителности в района. До сега са се записали около 300 участници от България. Очакват се гости от Румъния и други държави. Предвидени са много изненади за посетителите, включително и обиколка на музеи в Сливен.

Предишна ДВАМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ЗАГУБИ ИЗВЕСТЕН КАРДИОЛОГ

Сливен загуби един от най-добрите си кардиолози. На 63 години си отиде д-р Недко Друмев. Той бе известен като изключителен специалист. За последно приемаше пациенти в Медицински център „Инакор”. Поклон

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Врачанско спешно отделение. Внасат носилка с пострадал. – Префръгаме го на сто! … – Едно, две, три, четири, пет, … , 98, 99, 100! …. „Пиууууу …“ – Нeма пулс!

Новини Сливен

31 ДУШИ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СА ЗАГУБИЛИ ЖИВОТА ОТ КОРОНАВИРУС ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА

484 жители на област Сливен са диагностицирани с COVID-19 в периода от 16 до 22 ноември. Спрямо предходния едноседмичен период е налице увеличение от 45,3 процента, съобщиха от Областния кризисен щаб. Средната