ФЕРМЕРСКИ И ЗАНАЯТЧИЙСКИ ПАЗАР ЩЕ ИМА НА 22 АПРИЛ В СЛИВЕН
април 5, 2023 514 Прегледи

ФЕРМЕРСКИ И ЗАНАЯТЧИЙСКИ ПАЗАР ЩЕ ИМА НА 22 АПРИЛ В СЛИВЕН

Традиционният фермерски пазар ще се проведе на 22 април пред сградата на община Сливен.  Към 12-тото му издание са проявили интерес и занаятчии.

Пазарът ще посреща жители и гости на града от 9 до 18 часа.

На площад „Цар Освободител“  отново ще има предлагане на местни храни и напитки: млечни продукти, колбаси, мезета, мед и пчелни продукти, билки, билкови води и масла и др. Постъпили са запитвания за участие и от майстори на дърворезби, бижута, ръчно изработени сувенири и украси и др.

Желаещите да участват с продукцията си в пазара трябва до 13 април, включително, да направят заявка на тел. 044/611 111 или 0877983496.

Целта на общинската инициатива е да бъде оказана подкрепа за дейността на производители от града и региона, а на гражданите да бъде осигурен достъп до качествени местни продукти и изделия.

 

Предишна АКЦИЯ ПО КРЪВОДАРЯВАНЕ НА 6 И 7 МАЙ В СЛИВЕН
Следваща СЛИВЕН ЩЕ ИМА НОВА НАРЕДБА ЗА ОБЛИКА НА ГРАДСКИТЕ ПРОСТРАНСТВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ ГРИГОРОВА ПРЕДЛАГА ЗАМЯНА НА КОНЦЕСИОНЕР НА КОНЦЕСИЯТА ВЪРХУ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Общинската съветничка Мария Григорова предлага замяна на концесионер по договора за концесия, сключен през ноември 2004 г. между община Сливен като концедент и ГД ДЗЗД „Спорт палас“ за спортен комплекс

Новини Сливен

ШОФЬОР НА УЧЕНИЧЕСКИ АВТОБУС Е ЗАЛОВЕН С ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ

Полицията хвана шофьор на ученически автобус с положителна проба за алкохол. Дрегерът е отчел 0,59 промила, докато мъжът превозвал 32 деца до училището в Котел. Проверката е станала вчера. Полицейският

Новини Сливен

СВЕЩЕНИЦИТЕ ОТ СЛИВЕН ОТЕЦ СИЛВЕСТЪР И ОТЕЦ ЕВГЕНИЙ СПИРАХА ПОЛИЦИЯТА В СЕЛО ШАРКОВО

„В неделя заедно с брат ми отец Евгений бяхме в село Шарково, където спирахме действията на полицията. Униформените и ветеринарите влизаха в имотите на хората, дори когато ги нямаше собствениците.