ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

Известният общественик и предприемач Саркис Шаклиян, който е сред водещите активисти на БСП, дари голям телевизор и сладки на Клуба на инвалида в сливенския квартал „Даме Груев”. Дарението е в навечерието на празника на града – Димитровден.

„Стана традиция моята фамилия да дарява фирмени сладки на социални домове преди празника на Сливен – Димитровден. Този път избрахме Клуба на инвалида в кв. „Даме Груев”. Радостен съм, че заедно с мен беше моят син Гари Шаклиян , който е на 13 години, но е впечатлен от всяка акция, свързана с благотворителност, която нашата фамилия прави. Искам да благодаря на домакините за радушното посрещане и гостоприемство”, заяви Саркис Шаклиян пред Sliveninfo. Дарението от фамилия Шаклиян прие Веселин Василев, председател на Клуба на инвалида. Червеният активист Саркис Шаклиян намери време и за партия шах. Той обсъди политическата обстановка в страната и общината заедно със своите домакини.

Предишна В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” СЕ ОТКРИВА ЗВЕНО ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ГРИЖА
Следваща ЗАПОЧНА 3-ят НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО – ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗЧЕРПАНИ СА ВЕЧЕ БИЛЕТИТЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА „СЛУЧАЙНАТА СМЪРТ НА ЕДИН АНАРХИСТ“, КОЙТО ПП ГЕРБ ПОДАРЯВА НА СЛИВЕНСКАТА ПУБЛИКА

Само за два дни бяха изчерпани билетите за спектакъла „Случайната смърт на един анархист“. Раздаването на пропуските започна във вторник в офиса на партията, където бяха предоставени близо 500 билета.

Новини Сливен

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПЕТЪР СТОЙЧЕВ И КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСЕТИХА ПЛУВНИЯ БАСЕЙН В КВ. „СИНИ КАМЪНИ”

Световният шампион по плуване Петър Стойчев посети днес Сливен. Кметът Стефан Радев го прие в кабинета си и по време на срещата двамата обсъдиха бъдещето на плувния басейн в кв.

Новини Сливен

ДОБРОВОЛЦИ КЪМ МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В АНТИТРАФИК АКАДЕМИЯ

Безопасното използване на Интернет, в контекста на риска от попадане в трафик на хора, ще бъде основен акцент на тазгодишната Академия за доброволци, организирана от Националната комисия за борба с