ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

Известният общественик и предприемач Саркис Шаклиян, който е сред водещите активисти на БСП, дари голям телевизор и сладки на Клуба на инвалида в сливенския квартал „Даме Груев”. Дарението е в навечерието на празника на града – Димитровден.

„Стана традиция моята фамилия да дарява фирмени сладки на социални домове преди празника на Сливен – Димитровден. Този път избрахме Клуба на инвалида в кв. „Даме Груев”. Радостен съм, че заедно с мен беше моят син Гари Шаклиян , който е на 13 години, но е впечатлен от всяка акция, свързана с благотворителност, която нашата фамилия прави. Искам да благодаря на домакините за радушното посрещане и гостоприемство”, заяви Саркис Шаклиян пред Sliveninfo. Дарението от фамилия Шаклиян прие Веселин Василев, председател на Клуба на инвалида. Червеният активист Саркис Шаклиян намери време и за партия шах. Той обсъди политическата обстановка в страната и общината заедно със своите домакини.

Предишна В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” СЕ ОТКРИВА ЗВЕНО ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ГРИЖА
Следваща ЗАПОЧНА 3-ят НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО – ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНИСТЪРЪТ НА КУЛТУРАТА БОИЛ БАНОВ ВРЪЧИ ТАЗГОДИШНАТА НАГРАДА „АРГИРА ЖЕЧКОВА“ НА КРАСИМИРА БАКАЛОВА

И тази година по традиция беше връчена наградата „Аргира Жечкова“. Тя беше присъдена на Красимира Бакалова, учител от СУ „Константин Константинов“ в Сливен, активен културен деец и общественик. Наградата връчи

Новини Сливен

ЛЕКА КОЛА ГОРЯ НА ИЗХОДА ОТ СЛИВЕН ЗА СЕЛО БЯЛА

В 15,12 часа на 25 септември е получен сигнал за запален лек автомобил на изхода на град Сливен към село Бяла. Произшествието е ликвидирано от  екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ФИРМИ СА РАЗТРЕВОЖЕНИ ОТ ЕВЕНТУАЛНОТО ЗАКРИВАНЕ НА МИТНИЧЕСКОТО БЮРО ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ

Сливенски фирми са разтревожени от евентуалното закриване на митническото бюро в града. 10 компании, които имат сериозен износ и внос, са изпратили писмо до кмета Стефан Радев, научи Sliveninfo. Закриването