ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

ФАМИЛИЯ ШАКЛИЯН ДАРИ ТЕЛЕВИЗОР И СЛАДКИ НА КЛУБА НА ИНВАЛИДА В СЛИВЕН

Известният общественик и предприемач Саркис Шаклиян, който е сред водещите активисти на БСП, дари голям телевизор и сладки на Клуба на инвалида в сливенския квартал „Даме Груев”. Дарението е в навечерието на празника на града – Димитровден.

„Стана традиция моята фамилия да дарява фирмени сладки на социални домове преди празника на Сливен – Димитровден. Този път избрахме Клуба на инвалида в кв. „Даме Груев”. Радостен съм, че заедно с мен беше моят син Гари Шаклиян , който е на 13 години, но е впечатлен от всяка акция, свързана с благотворителност, която нашата фамилия прави. Искам да благодаря на домакините за радушното посрещане и гостоприемство”, заяви Саркис Шаклиян пред Sliveninfo. Дарението от фамилия Шаклиян прие Веселин Василев, председател на Клуба на инвалида. Червеният активист Саркис Шаклиян намери време и за партия шах. Той обсъди политическата обстановка в страната и общината заедно със своите домакини.

Предишна В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” СЕ ОТКРИВА ЗВЕНО ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ГРИЖА
Следваща ЗАПОЧНА 3-ят НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО – ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА ГОСТИ В ОБЩИНА ТВЪРДИЦА

Следвайки желанията на своите симпатизанти за срещи и споделяне на проблеми, представители на ПП „Има такъв народ” посетиха населени места в община Твърдица. От страна на домакините срещите преминаха в

Новини Сливен

28-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ОПЕЛ Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА

28-годишен шофьор на „Опел Астра“ е хванат зад волана с 2,22 промила алкохол. Полицаи от Сливен са спрели колата на Минко на пътя Сливен – Гавраилово, до разклона за село

Новини Сливен

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ ПЪТУВА КЪМ СЛИВЕНСКО

Спецакция срещу битовата престъпност се провежда в Сливенско. Към мястото пътува главният прокурор Иван Гешев. Sliveninfo научи, че в 9 часа Иван Гешев ще бъде в град Шивачево.