УЧИТЕЛ ОТ СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ СЕ ОКАЗА ИЗМАМНИК И ПОЛУЧИ ПРИСЪДА

УЧИТЕЛ ОТ СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ СЕ ОКАЗА ИЗМАМНИК И ПОЛУЧИ ПРИСЪДА

Учител от сливенско училище се оказа измамник и получи присъда от Районен съд – Сливен. Присъдата е резултат от споразумение между прокуратурата и вече бившия учител Е. Е., който е бил треньор по щанги в Спортно училище „Димитър Рохов“. Съдът е постановил – шест месеца условно с три годишен изпитателен срок затова, че Е. е представил фалшива диплома за висше образование от НСА. И по този начин започнал работа в училището.

Отначало той представи копие от диплома и заяви, че оригиналът е в САЩ, където той е живял дълги години. Затова го назначихме на половин щат, казаха пред Sliveninfo от ръководството на училището. Месеци по-късно Е. постоянно отлагал представянето на оригинала, което предизвикало съмнения. Тогава от ръководството на училище „Димитър Рохов“ поискали информация по официален път от НСА. Въпреки голямото забавяне, справката накрая дошла. Оказало се, че Е. няма диплома от спортната академия. Той бил незабавно освободен, а прокуратурата му повдигнала обвинение, което завърши с присъда.

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ОТКРИВА НОВИЯ СИ ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН
Следваща ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОВЕЖДА "СЕЛИЩЕ НА СЕМЕЙНОТО ЗДРАВЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОГАТО ШАМПИОН ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА

Когато един истински шампион влиза в политиката, се случват много човешки неща. Както днес в Сливен, където кандидатът за евродепутат от листата за коалиция „БСП за България“ Крум Дончев имаше

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА 900 ЛИТРА НАФТА ОТ ДВА КАМИОНА

Кражба на дизелово гориво разследват служители на РУ-Твърдица. За времето 10- 14 януари от обособен паркинг на главен път І-6 е извършена кражба на дизелово гориво от два товарни автомобила.

Новини Сливен

В СРЕДАТА НА ФЕВРУАРИ ЗАПОЧВАТ ДЕЙНОСТИТЕ ПО „ПРОБИВА“-А НА УЛ. „Г.С.РАКОВСКИ“ В СЛИВЕН

Договорът за строително-монтажните работи за обект „Отваряне на улица „Г.С. Раковски“ – Сливен беше подписан на 31 януари, съобщи кметът Стефан Радев. Изпълнението на един от важните проекти за града

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

1 × five =