УЧИТЕЛ ОТ СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ СЕ ОКАЗА ИЗМАМНИК И ПОЛУЧИ ПРИСЪДА

УЧИТЕЛ ОТ СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ СЕ ОКАЗА ИЗМАМНИК И ПОЛУЧИ ПРИСЪДА

Учител от сливенско училище се оказа измамник и получи присъда от Районен съд – Сливен. Присъдата е резултат от споразумение между прокуратурата и вече бившия учител Е. Е., който е бил треньор по щанги в Спортно училище „Димитър Рохов“. Съдът е постановил – шест месеца условно с три годишен изпитателен срок затова, че Е. е представил фалшива диплома за висше образование от НСА. И по този начин започнал работа в училището.

Отначало той представи копие от диплома и заяви, че оригиналът е в САЩ, където той е живял дълги години. Затова го назначихме на половин щат, казаха пред Sliveninfo от ръководството на училището. Месеци по-късно Е. постоянно отлагал представянето на оригинала, което предизвикало съмнения. Тогава от ръководството на училище „Димитър Рохов“ поискали информация по официален път от НСА. Въпреки голямото забавяне, справката накрая дошла. Оказало се, че Е. няма диплома от спортната академия. Той бил незабавно освободен, а прокуратурата му повдигнала обвинение, което завърши с присъда.

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ОТКРИВА НОВИЯ СИ ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН
Следваща ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОВЕЖДА "СЕЛИЩЕ НА СЕМЕЙНОТО ЗДРАВЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18-ГОДИШНО МОМИЧЕ ПОСТРАДА ПРИ КАТАСТРОФА С МОТОР

На 28 юли, около 18,15 часа, е получено съобщение за настъпило пътно произшествие в землището на с.Калояново. Мотоциклет „Хонда“, управляван от водач на 32 години при движение по общински път

Новини Сливен

ДЕТЕ ОТ СЛИВЕН – СЕКРЕТАР НА СЪВЕТА НА ДЕЦАТА КЪМ ДАЗД

Даниела Стоева – Председател на Младежки общински съвет/МОС/ при Младежки дом и представител за област Сливен е новият секретар на Съвета на децата към ДАЗД. Тя беше единодушно избрана на

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 13 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър ще зарадва почитателите на класическата музика с концерт на 13 юни. На сцената на зала „Сливен“ ще звучат произведения от Едвард Григ, Сергей Прокофиев и Александър Текелиев.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

eighteen + sixteen =