УТРЕ ВРАТИ ОТВАРЯ ВЕЛИКДЕНСКАТА РАБОТИЛНИЦА „ШАРЕНО ЯЙЦЕ“
12.04.2023 391 Прегледи

УТРЕ ВРАТИ ОТВАРЯ ВЕЛИКДЕНСКАТА РАБОТИЛНИЦА „ШАРЕНО ЯЙЦЕ“

Кметът на Община Котел Коста Каранашев кани всички граждани, деца и гости на Котел утре, 13-ти април от 10 часа до бариерата на пешеходната улица в града, където ще бъде организирана работилница за великденски яйца. Боядисване на яйца ще има при хубаво време и на 15-ти април /събота/ от 10 часа, на същото място.

На всички малки творци и участници в работилницата ще бъде предоставено за декорация сварено яйце, което ще бъде украсено, посредством различни техники. По традиция, всеки желаещ ще има възможност да изрисува и собствено яйце като след това ще може да отнесе вкъщи.

Предишна СЛИВЕНСКИТЕ ТАНКИСТИ ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА БРОНЕТАНКОВИТЕ ВОЙСКИ
Следваща ЮИДП-СЛИВЕН УЧАСТВА В ПОСТАВЯНЕТО НА ИНФОРМАЦИОННИ ТАБЕЛИ ЗА МАРАТОНА „ХАЙДУШКИ ПЪТЕКИ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗБИХА ПРОТЕСТАНТСКА ЦЪРКВА В СЛИВЕН

Неизвестни разбиха протестантска църква в Сливен. Задигнати са уредба, усилвател и тонколони, научи Sliveninfo. Кражбата е извършена във вторник през деня от църквата, която cе намира в кв. „Надежда“. Службите

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ ШАХ ОТСКОЧИ ОТ ДЪНОТО ДО ВЪРХА

От 25 май до 3 юни в Приморско се проведоха Държавните отборни първенства за мъже и жени по класически шахмат, ускорен шахмат и блиц. В него взеха участие 13 отбора.

Новини Сливен

ФИЛМЪТ ЗА КРИСТИАН ТАКОВ „МОРАЛЪТ Е ДОБРОТО“ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ УТРЕ В СЛИВЕН

Документалният филм за живота и дейността на Кристиан Таков „Моралът е доброто“ ще бъде за първи път в Сливен на 11 февруари от 17:00 ч. в зала „Зора“. Гостува режисьорът