УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН Е ВТОРИ В ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ
10.10.2019 3510 Прегледи

УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН Е ВТОРИ В ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ

Той успява в своите бизнес начинания. Прави го с много труд, постоянство и знания. Пламен Иванов е емблема за успешен бизнесмен в Сливен. 52- годишният бивш общински съветник е втори в листата на Демократична България Обединение за новия местен парламент на Сливен.

„Искам да видя своя роден град проспериращ, а бизнесът в него да стане двигател за положителни промени”, споделя Иванов. Който се надява в новия общински съвет да влязат повече положително настроени хора.

„За мен оптимизмът и усмивката са задължителни, ако човек е добронамерен. Само така се постигат успехи и в бизнеса, и в живота”, казва Иванов.

Днес той все по-рядко намира свободно време за себе си. Часовете след работа прекарва със своята съпруга и двамата си сина, които боготвори.

За Пламен Иванов може да се гласува с бюлетина номер 66 и преференция номер 102.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Предишна ВЕЧЕ Е ЯСЕН ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА "ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ"
Следваща ПЛАМЕНА ПЕТРОВА: ГРАМОТНОСТТА В СЛИВЕН ВЪРВИ НАДОЛУ, НО УЧИТЕЛИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ ЩЕ ОТКРИЕ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НА 6 ОКТОМВРИ

Ген. Милев, който е и водач на листата с кандидати за общински съветници на „БСП за България“, ще представи основни акценти от предизборната си платформа пред гражданите на площада до централата на

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЙКАТА ВАЛЕНТИНА ВАСИЛЕВА – ФИЛАДЕЛФИС Е БИЛА ПОДСЛУШВАНА ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ

Сливналийката Валентина Василева – Филаделфис е сред подслушваните участници в протестите миналата година, съобщава сайтът bird. Тя е председател на ЕНП, която е мандатоносител на коалицията „Изправи се.БГ! Ние идваме“.

Новини Сливен

ВАС ОТМЕНИ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНАТА ТАКСА СМЕТ В НОВА ЗАГОРА

Върховният административен съд (ВАС) окончателно отмени увеличената такса смет в Нова Загора. Това обявиха Кремена Петрова – общински съветник от „Демократична България“ и група граждани, които пуснаха жалба срещу промените