УСПЕХЪТ ОБИЧА ПРЕДВИДЛИВИТЕ  – ОТНОВО Е ВРЕМЕ ЗА ЗАСТРАХОВКА НА ЕСЕННИЦИТЕ С ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ

УСПЕХЪТ ОБИЧА ПРЕДВИДЛИВИТЕ – ОТНОВО Е ВРЕМЕ ЗА ЗАСТРАХОВКА НА ЕСЕННИЦИТЕ С ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ

2020 г. беше поредната, която ни показа, че каквото и да правим, не можем да сме напълно подготвени за това, което ще ни бъде поднесено. Бяхме „изненадани“ от вирус, от суша, от протести, от проблеми с логистиката, с политическата обстановка и с какво ли още не. Всичко се променя, в това число и времето, но ВИНАГИ някои се оказват по-подготвени от други: по-здрави физически, психически или финансово, по-застраховани, по-предвидливи…

2020 г. беше поредната, която ни показа, че предвидливите земеделски производители се справят по-добре, дори в условия на екстремни климатични аномалии. В зърнопроизводството – секторът, който пострада най-сериозно тази година – се затвърди тенденцията за по-добри резултати при приложено есенно третиране с подходящи продукти, осигуряващи добър старт на културите и тяхното успешно презимуване, независимо от условията.

Продуктите, които работят при стрес!

Да, 2020 г. беше тежка и за много от клиентите на Панамин Ко. За съжаление, тоталната липса на влага на места направи невъзможно за растенията да се справят, а производителите да получат задоволителни добиви. От компанията винаги са твърдели, че продуктите на т.нар. Панатехнологии, работят най-добре в стресови условия. И тези трудни времена го доказаха.

На местата, където абсолютните стойности при добивите не са задоволителни, съпоставката между третираните есенно с Панатехнологии площи и нетретираните, показва категоричен превез на първите над вторите. В процентно изражение цифрите достигат до 80-100% по-високи добиви в полза на площите, където са прилагани продуктите на Панамин Ко.

Навсякъде другаде, там, където времето беше по-благосклонно, отчетените добиви при прилагане на Панатехнологиите също са по-високи в сравнение с контролите, но в далеч по-„скромни“ проценти – 10-30%.

Есенно подхранване и защита

Есенното третиране в периода октомври – ноември, вече се утвърди като задължителна част от технологичната програма при отглеждане на слети култури. То подпомага растенията да преодолеят стреса, причинен от разнообразните капризи на временно от есента до пролетта – суша, високи температурни амплитуди, слани, измръзвания. Това е най-подходящият момент посевите да бъдат подсилени с най-необходимите им хранителни микро- и макроелементи, предоставени в лесноусвоима форма. Резултатите при приложено есенно подхранване на слетите култури са видими веднага – равномерно поникване, по-зелени и силни растения, повече продуктивни братя.

Същият уникален продукт в по-лесна за използване форма

От тази година компанията Панамин Ко. реализира на пазара ПанаминАгро Суспензия® – за максимално улеснение на фермерите. Този продукт съдържа в себе си всички полезни съставки и свойства на утвърдения ПанаминАгро®, но предоставени в по-лесна за приложение форма. Антистресовото въздействие на продукта, дължащо се на удължаването и ускоряването на процеса на фотосинтеза при растенията, се допълва чудесно и от продуктите от сериятаПанатоп®,съдържащи макро- и микроелементи в най-чиста форма и в оптимални комбинации.

Не единични продукти, а цялостни технологични решения!

От Панамин Ко. осъзнават необходимостта да предоставят цялостни решения на фермерите и да улесняват в максимална степен тяхната работа, за да могат те да разчитат на устойчиви добиви, дори и при най-неблагоприятни условия. Решението е едно – чисти елементи, правилни комбинации и съотношения, висококачествени суровини с доказано ефективно действие. Така най-добрият антистресовимуностимулант за растенията в комбинация с най-добрата храна, която може да им бъде предоставена, гарантира здрави и силни посеви и високи добиви от продукция с отлично качество.

Panatechnology® – технология от бъдещето за всички видове растителни култури! Днес!

Предишна ЕКИП НА ВОЕННА БОЛНИЦА ИЗВЪРШВА ПРЕГЛЕДИ И ВЗЕМА ПРОБИ НА „КАЧУЛКА”
Следваща ПО ПЪТЯ НА „МЪРТВЕЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА МЕСТА В БАЛКАНА СА СЕ ОБРАЗУВАЛИ СНЕГОНАВЯВАНИЯ

Спокойна и нормална при зимни условия остава обстановката в община Сливен. Независимо, че пътищата се обработват, пулсиращият вятър образува опасни снегонавявания. Такива има по трасето Чуката-Меча поляна-Карандила, Карандила-Меча поляна-Българка, Българка-Раково.

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА СГРАДАТА НА ЗДРАВНАТА СЛУЖБА В СЕЛО ДРАГОДАНОВО

Приключи ремонтът на сградата на Здравната служба в село Драгоданово, който започна в края на август. Преди да бъде въведена в експлоатация, кметът Стефан Радев направи оглед на извършените дейности.

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“

Цветан Цветанов видя „огромен дефицит в законодателството“ Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира в съдебната реформа. Това