юни 13, 2022 1 615 Прегледи

УСПЕХИ НА МАЛКИТЕ ШАХМАТИСТИ ОТ СЛИВЕН

От 10 до 11.06.2022 в к.к. Албена се проведе ДИП по ускорен шах и блиц за възрастите до 8 и до 10 години, момчета и момичета.

„ШК Сините Камъни“ беше представен от осем състезатели, които се представиха отлично и се завърнаха с два бронзови медала, завоювани от Василена Очкова при момичетата до 10г., другите наши състезатели също бяха близо до медал, като Амбър Кръстева остана пета при момичетата до 8г., Иван Иванов ,Ханко Кръстев и Даниел Русев успяха да се класират в първата шестица в най-силната възрастова група при момчетата до 10г., а най- малкият ни участник Мартин Бакалски също се представи добре при момчетата до 8- годишна възраст.

Предишна ЗАДЪРЖАХА МЪЖ, ПОТРОШИЛ АВТОМОБИЛ В КВ. "ДАМЕ ГРУЕВ"
Следваща СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЗОК-СЛИВЕН ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ С ПЛАКАТИ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Администратор се оплаква: – Сънувах, че плащах с банкноти от 128 лева. Май е време да си взема отпуск. Гледа ме, че мия колата и пита: – Миеш ли

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Искаш ли да бъдеш моето слънце? – Разбира се, скъпи! – Тогава отдалечи се на 150 милиона километра от мен! Най-универсалният лек за всичко е водата: – Суха кожа?

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Влиза красива блондинка в казино, слага 20000 евро на едно число и казва на мъжете около масата: – Надявам се, че няма да ви притеснява, ако се съблека гола, така