УСМИХНЕТЕ СЕ 15 ПЪТИ … И ГЛАСУВАЙТЕ
март 22, 2023 1393 Прегледи

УСМИХНЕТЕ СЕ 15 ПЪТИ … И ГЛАСУВАЙТЕ

Тя е кандидат за депутат, но преди това е перфектен здравен мениджър и психолог.

Златица Митева Кунева е родена през 1975 в гр. Сливен. Завършва средно образование в Гимназия с преподаване на западни езици с профил немски и английски език. Учи Стопанско управление в ЮЗУ „Неофит Рилски”, гр. Благоевград. Придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в Медицински  университет, гр. Пловдив и втора магистърска степен по Приложна психология в ПУ „Паисий Хилендарски” със специализация Консултативна психология придобита във Великотърновския университет.

През последните 12 години работи в сферата на здравеопазването, от които две години в областта на холистичната медицина като „психолог”, две години като „Експерт по създаване на база данни и тестване” по проект „Иновативна услуга за медицински туризъм” и през останалото време в лечебно заведение.

Не са ѝ чужди проблемите, с които се сблъсква както пациента, така и работещите в сектор здравеопазването.

„Системата на здравеопазване трябва да осигурява равен достъп до здравна помощ на хората и в най-отдалечените места, като се развиват и контролират всички нейни компоненти. По този начин ще се даде възможност на населението да проследяват здравословното си състояние, а на специалистите да предприемат своевременни и адекватни мерки за превенция, профилактика, лечение, рехабилитация или дългосрочни грижи. За да се подобри здравословното състояние на хората е нужно да се изгради системата за спешна помощ, преструктуриране на детското здравеопазване. Профилактиката трябва да се превърне в реалност.

Днес липсата на сигурност и спокойствие карат нашите деца да напускат България, за да търсят по-добър живот. От нас зависи да не сме безпомощни пред децата си, пред родителите си и пред близките си.

Никой не може да се върне назад и да даде ново начало, но всички можем започвайки от днес да си осигурим различен край.

Достигнете до житейския си Възход с разум за България! Просто се спрете, помислете, усмихнете се 15 пъти и отидете да гласувате!”

Предишна ОТКАЗАХА ДА ПУСНАТ ПРЕДСРОЧНО ОТ ЗАТВОРА ЕДИН ОТ УБИЙЦИТЕ НА СТУДЕНТА ОТ СЛИВЕН СТОЯН БАЛТОВ
Следваща ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА НАДПРЕВАРА „МЛАД ФЕРМЕР“ В ГР. НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ БЕ ОТБЕЛЯЗАН В СЛИВЕН

С общоградско тържество на площад „Хаджи Димитър“ бе отбелязан 1 ноември – Денят на народните будители. Празничното отбелязване събра на централния градски площад директори на училища, учители, родители и ученици.

Новини Сливен

ПУСКАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КУРСОВЕ НА АВТОБУСИ ЗА АРХАНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА

От „Пътнически превози“ ЕООД – Сливен обявиха допълнителните курсове на автобуси на 7 ноември, Архангелова задушница до Парк „Нови гробища“. Курсовете ще бъдат от спирка „Център“ /ДКЦ2/ и пл. „Стоил войвода“ по

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА ГРАДСКИЯ, КРАЙГРАДСКИЯ И МЕЖДУСЕЛИЩЕН ТРАНСПОРТ

Пътнически превози“ ЕООД – Сливен съобщава за празнично разписание на градския, крайградския и междуселищен транспорт в дните около Коледните и Новогодишни празници. На 23, 24, 25, 26, 31 декември 2018