УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КАРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ
14.09.2023 383 Прегледи

УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КАРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Условия за издаване на карти за пътуване на деца и ученици .

  1. Деца и ученици до 10 навършени години пътуват безплатно в градския и междуселищен транспорт , срещу издадена карта за пътуване.
  2. Карти за пътуване на деца до 10 нав.год. по градските линии се издават на всички пунктове за продажба на билети и карти, по спирките на градския транспорт , срещу представен акт за раждане от родител или служебна бележка от учебното заведение.
  3. Картите за пътуване на деца до 10 нав.год. по междуселищните линии се издават на пунктовете за билети и карти пред ДКЦ-2 и на спирката срещу Автогарата, срещу акт за раждане или служебна бележка от учебното заведение.
  4. Карти на учениците с навършени 10 години са едномесечни с цена за една линия от 12.00лв., за цяла градска мрежа от 18.00лв. и се издават от всички пунктове за билети и карти по спирките на градския транспорт, срещу представена ученическа карта или заверена бележка от учебното заведение и снимка.
  5. Карти на учениците с навършени 10 години до 7-ми клас вкл., пътуващи от селата до учебните заведения в Сливен са с цена от 18.00 лв. и се издават на пунктовете за билети и карти пред ДКЦ-2 и на спирката срещу Автогарата, срещу представена ученическа карта или заверена служебна бележка от учебното заведение.

6.Учениците от 8-ми до 12-ти клас пътуват с безплатни карти от селата до учебните заведения в Сливен , след представен списък от училищата.Картите се издават на пункта за билети и карти срещу Автогарата, срещу ученическа карта и актуална снимка.

Предишна ГЕОРГИ СТОЯНОВ: ОБЩИНА СЛИВЕН Е ФИНАНСОВО СТАБИЛНА, КОЕТО Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-ДОБРО ПЛАНИРАНЕ И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТИТЕ
Следваща НА ПОСЛЕДНАТА ЗА МАНДАТ 2019-2023 Г. СЕСИЯ МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В СЛИВЕН ПОДКРЕПИ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧНА АКАДЕМИЧНАТА ГОДИНА В СЛИВЕНСКИЯ ФИЛИАЛ НА МУ – ВАРНА

  Академичната година в сливенския филиал на Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна  започна на 14 септември.  „Изключително много съм радостен да ви видя тук“, каза директорът на учебното заведение

Новини Сливен

ШЕФЪТ НА „ЕВРОИНС“-СЛИВЕН ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ ПОЗДРАВЯВА СЛИВЕНЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

Скъпи съграждани, изключително ми е приятно да Ви поздравя по случай празника на град Сливен – 26 октомври – Деня на Свети Димитър Солунски Чудотворец. Нека бъдем достойни пазители и

Новини Сливен

ОБЩИНАТА ТЪРСИ БАЛАНС МЕЖДУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ГРУПИ ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВЕЛОАЛЕИТЕ

При реализирането на проекта за изграждане на 10-километровата веломрежа в Сливен Общината се съобразява максимално с интересите на различните обществени групи, най-вече с бизнеса и неговите притеснения за достъп до