УНИКАЛНАТА ВИСОКОИНТЕНЗИВНА МАГНИТОТЕРАПИЯ  НА „ТОП МЕДИК“ ВРЪЩА КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ
18.01.2022 3318 Прегледи

УНИКАЛНАТА ВИСОКОИНТЕНЗИВНА МАГНИТОТЕРАПИЯ НА „ТОП МЕДИК“ ВРЪЩА КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ

Клиника Топ Медик – Ямбол предоставя възможност на всички медицински лица от областта и регионана Сливен и Ямбол,  да проведат безплатни процедури с Високоинтензивен магнит за възстановяване след прекарана Covid инфекция. Това е кауза за запазване и възстановяване на здравето на медицинските служители, от които все по-често всеки от нас има нужда.

Медицинските лица са онези хора, които всекидневно се срещат лице в лице с Covid инфекцията. Те са онези хора, на които всеки от нас разчита да бъде обгрижван и излекуван. Медицинските работници  много често също попадат в капана пациенти и жертви на вируса.  Дори и след сравнително леко протичане на болестта, много пациенти се нуждаят от месеци, за да се възстановят напълно.

Тъй като Ковид-19 е заболяване на цялата съдова и имунна система, на много места в тялото могат да останат така наречени остатъчни оплаквания или симптомите да се проявят отново.
Най-честите симптоми са умора, отпадналост, проблеми с паметта, затруднено дишане, болки в областта на гърдите, но също и сърдечно-съдова недостатъчност и смущения в съня. Отнема месеци на повечето хора, преболедували вируса Covid да се възстановят напълно от инфекцията. Има още толкова много неизвестни в дългосрочните ефекти върху здравето на хората, които са го прекарали.

Какво представлява Високоинтензивния Магнит:

Високоинтензивния магнит (ВИМ) е източник на пулсиращо магнитно поле с висока честота, което стимулира дори слабата мускулатура или води до мускулна релаксация при повишен мускулен тонус. Използва се и при разтегната мускулатура. Въздействието е чрез различни по големина апликатори и терапевтичен стол с два индуктора.
Терапевтичния столсе използва за лечение на нискокръстни болки е безболезнен и неинвазивен ефективен метод за терапия. Лечението стимулира мускулите без директен контакт с кожата. Терапевтичната процедура е семпла и от пациента не се изисква особена подготовка. По време на процедурата пациента просто седи на стола.
Апликатори на Високоинтензивен магнит (ВИМ)- стяхна помощ бързо се намира мястото на болката, след което мускулите се стимулират.
Показания:
Премахва остри болки в скелетно-мускулната система;
Повишава кръвната циркулация;
При дегенеративен ревматизъм;
Неврити;
Парези и парализи;
Невропатии- моторни, сензомоторни, мононевропатии, полиневропатии;
Посттравматични състояния;
Рехабилитация след имобилизация;
Спортни травми;
Слединсултна рехабилитация;
Постоперативни състояния;
Подобрява костното зарастване след фрактури и ускорява зарасването на раните;
При инконтиненция:
Деликатния проблем- инконтиненция, има своето решение- Високоинтензивен магнит. Уредът е високотехнологичен стол, който извършва нежна стимулация на мускулите на тазовото дъно. Постига се овладяване на неприятните моменти от ежедневието. Подходяща е за всички видове уринарна и фекалнаинконтиненция, след операции на урогинеталната система и след раждане. Помага на пациенти със сексуална дисфункция и хронична болка в тазовия регион и лумбалния гръбнак. Има положителен ефект при еректилнадисфункция за възможността за достигане до оргазъм. Ефектът се усеща след 3-тата процедура.
Индикации:
Стрес инконтиненция;
Смесена инконтиненция;
Позивнаинконтиненция;
Фекалнаинконтиненция;
Инконтиненция след тотална простатектомия;
След раждане;
Леки форми на пролапс на влагалище и матка;
Рехабилитация след операция на тазовото дъно;
Хроничен простатит;
Еректилнадисфункция;
Лечението е неинвазивно, безболезнено и без странични ефекти. Доказателството идва след няколко процедури (4-5). Прави се 2-3 пъти седмично. Лечебната програма се определя след консултация с лекар, за всеки пациент индивидуално, в зависимост от техните симптоми и диагноза.

Високотехнологичен и съвременен Медицински център Топ Медик – Ямбол.

Посетете Топ Медик – Медицински Центърв Ямбол или се обадете!

Запазете си час още днес!

‎Адрес и Контакти с „ТопМедик“:

гр. Ямбол, ул. „Търговска“ 56

Тел.: 046 990 102

Web: https://www.topmedic.bg/

e-mail: info@topmedic.bg    

 

 

 

Предишна МЪЖ Е НАМЕРЕН ПРОСТРЕЛЯН С ПИСТОЛЕТ
Следваща 214 БОЛНИ СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 24.01 /сряда/ поради извършване на ремонтни работи ще бъде прекъснато водоснабдяването в кв.“Надежда“ до 16.00ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ЗАСЕДАНИЕ НА РЕГИОНАЛНИЯ СЪВЕТ ЗА МЕДИЦИНСКО ОСИГУРЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ

На 19.04.2022г. в РЗИ-Сливен се проведе заседание на Регионалния съвет за медицинско осигуряване на населението при бедствия, аварии и катастрофи. В заседанието взеха участие представители на Областна администрация и общините

Новини Сливен

ХВАНАХА ЖИТЕЛ НА ГРАДЕЦ, КОЙТО НЕУТРАЛИЗИРА ПОЛИЦАЙ, УДРЯЙКИ ГО С МЕТЛА

Полицията задържа издирвания Атанас Русков Бундев. Както Burgas24.bg съобщи 28-годишният мъж от село Градец сътвори истински екшън в Пето РУ Бургас и избяга. Бундев е успял да избяга и с нощния влак се