УЛИЦИ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ ПО ВРЕМЕ НА ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКАТА ЩАФЕТА НА 3 МАРТ
28.02.2024 1677 Прегледи

УЛИЦИ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ ПО ВРЕМЕ НА ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКАТА ЩАФЕТА НА 3 МАРТ

Улици в Сливен ще бъдат затваряни на 3 март от 11 до 12 часа – във времето за организация и провеждане на 59-ото издание на лекоатлетическа щафета „Освободител“.

Стартът ще бъде даден в 11 часа на булевард „Хаджи Димитър“ (пред Виенска сладкарница) и ще премине по маршрут: булевард „Хаджи Димитър“ – булевард „Братя Миладинови“ – булевард „Цар Симеон“ – булевард „Цар Освободител“. Финалът ще бъде на булевард „Цар Освободител“ (пред сградата на хотел „Парк Централ“).

Община Сливен апелира гражданите да избягват пресечките на посочените булеварди и да изберат алтернативни маршрути в посоченото време.

Предишна МИТРОПОЛИТИ НА БПЦ: СИНОДАЛНА НАРЕДБА, КОЯТО ПРОТИВОРЕЧИ НА УСТАВА, НЯМА ПРАВНА СИЛА
Следваща В СЛИВЕН ЗАДЪРЖАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА АУДИ Q7

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИНФЕКЦИОЗНОТО ОТДЕЛЕНИЕ КЪМ МБАЛ „СВЕТА ПЕТКА БЪЛГАРСКИ“ В ГР. НОВА ЗАГОРА ОТВАРЯ ВРАТИ НА 12 СЕПТЕМВРИ

Управителят на МБАЛ „Света Петка Българска” ЕООД д-р Станка Иванова  съобщи радостна  за жителите на Новозагорска община новина – от 12 септември 2023 г. отваря врати Инфекциозно отделение към болницата.

Новини Сливен

НАМЕРИХА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ В ДОМА НА 81-ГОДИШЕН

Служители на РУ-Котел са иззели цигари без бандерол при операция по противодействие на незаконната търговия с тютюневи изделия. Акцията е осъществена на 21 август в котленското село Стрелци. Извършени са

Новини Сливен

РЕМОНТИТЕ ПО УЛИЧНАТА МРЕЖА НА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВАТ

Община Сливен продължава поетапно изпълнението на ремонтно-възстановителните дейности по уличната мрежа на град Сливен. По думите на зам.-кмета по строителството Любомир Захариев ремонтът включва отстраняването на стари разрушения по пътната