УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИ И/ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЯ ЗА СЕМЕЙНИЯ КОНКУРС ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИ И/ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЯ ЗА СЕМЕЙНИЯ КОНКУРС ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

Поради големият интерес и постъпили запитвания от родители за конкурса, обявен от Община Котел по повод светлия празник на Въведение Богородично, честван още като Ден на християнското семейство, ви информираме, че срокът за приемане на детските произведения (рисунки и/или стихотворения) се удължава до 26 ноември (петък) включително.

Към момента на електронната поща на конкурса са постъпили над 90 творби, но желаещите да вземат участие в него не спират.

Стихотворенията изпращайте на имейл: for_kotel@mail.bg, а рисунките на адрес: 8970, гр. Котел, пл. „Възраждане“ 1 до Дирекция „Социални и хуманитарни дейности“. Задължително изпишете имената на авторите, възраст, населено място и телефон за връзка.

Напомняме, че всички желаещи да участват в конкурса, могат да го направят с една рисунка или с творба в стихотворна форма, създадена съвместно от дете/деца до 14 години и поне един възрастен, който задължително е роднина – родител, брат, сестра, баба или дядо.

Предишна ПРОЕКТОКАБИНЕТЪТ ПЕТКОВ - ЕТО КОИ СА МИНИСТРИТЕ
Следваща КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НА БАЛОТАЖА?

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИ СЛИВЕНСКИ СЕЛА СА БЕЗ ВОДА ЗАРАДИ АВАРИИ

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на аварийни ремонти на 25. 02. 2019 г. (понеделник) до 15. 00 ч. е прекъснато водоподаването в селата Селиминово, Жельо

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ ОТ ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Отново е 1 Ноември и отново в този ден се сещаме и споменаваме Народните Будители. През 1923 година Цар Борис III подписва закона за въвеждането на Деня на народните будители.

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева и представители от областната организация на партията се включиха в церемонията по повод 133 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.