УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИ И/ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЯ ЗА СЕМЕЙНИЯ КОНКУРС ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИ И/ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЯ ЗА СЕМЕЙНИЯ КОНКУРС ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

Поради големият интерес и постъпили запитвания от родители за конкурса, обявен от Община Котел по повод светлия празник на Въведение Богородично, честван още като Ден на християнското семейство, ви информираме, че срокът за приемане на детските произведения (рисунки и/или стихотворения) се удължава до 26 ноември (петък) включително.

Към момента на електронната поща на конкурса са постъпили над 90 творби, но желаещите да вземат участие в него не спират.

Стихотворенията изпращайте на имейл: for_kotel@mail.bg, а рисунките на адрес: 8970, гр. Котел, пл. „Възраждане“ 1 до Дирекция „Социални и хуманитарни дейности“. Задължително изпишете имената на авторите, възраст, населено място и телефон за връзка.

Напомняме, че всички желаещи да участват в конкурса, могат да го направят с една рисунка или с творба в стихотворна форма, създадена съвместно от дете/деца до 14 години и поне един възрастен, който задължително е роднина – родител, брат, сестра, баба или дядо.

Предишна ПРОЕКТОКАБИНЕТЪТ ПЕТКОВ - ЕТО КОИ СА МИНИСТРИТЕ
Следваща КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НА БАЛОТАЖА?

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ВОДЕЩ ПРОФ. МИНЧО ХРИСТОВ ИМА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ АБВ В СЛИВЕН

Sliveninfo реши да провери тежестта на новите коалиционни партньори на БСП в Област Сливен. През почивните дни Столетницата подписа коалиционни споразумения за общо явяване на изборите с партия АБВ, Георги

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИ ЗА ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ЯВЯВАНЕ ПРЕД ТЕЛК

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната заради коронавирус, уведомяваме всички пациенти, които ще се явяват на ТЕЛК в предстоящите месеци – март, април, май 2020г: Да изпратят с писмо по пощата

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ НА ПОЛИЦИЯТА УДАРИ АУДИ В СЛИВЕН

На 21 август, около 14,25 часа, на кръстовището с улици „Димитър Пехливанов-Добрович“ и „П.Милюков“ е възникнало пътно произшествие, при което служебен полицейски автомобил „КИА“ е ударил лек автомобил „Ауди 80“.