УБИЙСТВОТО НА ЖЕНА В СЛИВЕН Е ИЗВЪРШЕНО ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН
юли 6, 2020 4124 Прегледи

УБИЙСТВОТО НА ЖЕНА В СЛИВЕН Е ИЗВЪРШЕНО ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Тончо Г. от същия град.

Той е обвинен за това, че на 04.07.2020 г., в гр. Сливен в апартамент в ж.к. „Дружба“, чрез удушаване, умишлено умъртвил жена на 49 г., като деянието е извършено по особено мъчителен начин за пострадалата и с особена жестокост. Деянието е квалифицирано по чл. 116, ал. 1, т. 6, предл. 2 и предл. 3, вр. чл. 115 от НК.

Предстои в следващите дни Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Предишна ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД
Следваща ДЕЦА И ЮНОШИ ОТ СЛИВЕН МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В РЕГИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА РИСУНКА "ОБИЧАМ МОЯ РОДЕН ГРАД"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЪВ „ВИК“ – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА СПЕЦИАЛНО РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ ГОДИНИ НАСАМ

Работното облекло, обувки и лични предпазни средства, доставени по проекта на „ВиК“ – Сливен „Подобряване качеството на работните места“, вече са раздадени на служителите на дружеството в Сливен, Нова Загора,

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ЗАПАЛЕН ЛЕК АВТОМОБИЛ

Късо съединение е причинило пожар в лек автомобил „Сеат“. Произшествието е станало по време на движение на 26 август, около 20,47 часа, в село Николаево. Пожарът е ликвидирано от един

Новини Сливен

КАК ИЗГЛЕЖДА ПЪЛНАТА КРЪВНА КАРТИНА?

За първи път с просто око можем да надникнем в пълна кръвна картина. Как става това? Отговорът е чрез високите технологии, които се използват в новата централна лаборатория на „ЛИНА”.