ТЪРСИ СЕ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН /обновена/
януари 19, 2022 7196 Прегледи

ТЪРСИ СЕ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН /обновена/

Търси се областен управител на Сливен. И това не е шега. Въпросът доби актуалност в понеделник, когато правителството назначи 8 нови областни управители, всички от квотата на „Продължаваме промяната“. Според коалиционното споразумение губернаторът на Сливен трябва да бъде от коалиция „Продължаваме промяната“. В понеделник обаче Сливен бе пропуснат. В момента само градът под Сините камъни и морската ни столица Варна нямат нови областни управители.

Sliveninfo научи, че през последните дни трима души са отказали да поемат поста. Иде реч за юрист, финансист и художник.

Все още се говори, че сегашният областен управител Минчо Афузов може да запази поста си. Той обаче е член на ръководството на БСП в Сливен и в събота ще бъде делегат на конгреса на социалистите в столицата. Което ще рече, че за неговото евентуално оставане е нужна договорка на най-високо ниво между партийните лидери.

Апропо, днес е сряда – очаква се заседание на Министерския съвет. Редовно. Може пък да има новина и за Сливен…

Уви, не се случи. Очакването е сладко.

Предишна ТАНКОВЕ И ВЕРТОЛЕТИ ИДВАТ НА БАЗА "НОВО СЕЛО" ЗА СЪВМЕСТНИ УЧЕНИЯ МЕЖДУ АРМИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И САЩ
Следваща 19-ГОДИШЕН МЛАДЕЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДВЕ ПАКЕТЧЕТА МАРИХУАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

49 ДУШИ БЯХА ИМУНИЗИРАНИ ЗА ДЕН В ГРАДЕЦ, КАБИНЕТЪТ ПРЕД „БИЛЛА“ ВЕЧЕ Е С УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Мобилният ваксинационен кабинет на РЗИ днес бе в котленското село Градец по заявка на кметството. Д-р Николай Босковиц постави първи дози на 49 жители на селото. Ваксинирането на шестима желаещи

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА СЪС СЛИВЕНСКИЯ АЛПИНИСТ АТАНАС СКАТОВ

Кметът Стефан Радев посрещна в кабинета си известния сливенски алпинист Атанас Скатов. На срещата присъства и председателят на Общинския съвет Димитър Митев. „Радвам се, че се сбъдна миналогодишното ми пожелание

Новини Сливен

ОБЩИНАТА ЩЕ ИЗГРАДИ НОВА УЛИЦА В КВАРТАЛ „ДАМЕ ГРУЕВ“

Предстои изграждането на нова вътрешно квартална улица в ж. к. „Даме Груев“. Това обяви днес кметът Стефан Радев, който откри строителна площадка за саниране на блок № 43 в квартала.