ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА ЗДРАВНАТА КАСА В СЛИВЕН

ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА ЗДРАВНАТА КАСА В СЛИВЕН

Дългогодишният директор на РЗОК – Сливен д-р Андон Василев излезе в пенсия. Наскоро хирургът, който оглавяваше РЗОК – Сливен повече от десетилетие, почерпи своите колеги за пенсионирането си. В момента директорската длъжност се изпълнява от Димитринка Сотирова, която е зам.-директор на Касата в Сливен.

„Аз изпълнявам длъжността до провеждането на конкурса, който вече е обявен. Документи се приемат до 13 ноември“, заяви пред Sliveninfo Димитринка Сотирова.

Предишна СЪВМЕСТНО КОНЦЕРТНО ШОУ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР И ГРУПА DEEP ZONE Project
Следваща КМЕТСТВОТО В СЕЛО БЯЛА БЛАГОДАРИ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА ПОМОЩТА В ЕПИДЕМИЧНАТА СИТУАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА С АКЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ДЕН НА БЕЗОПАСНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА – 29 ЮНИ

За пети път, на 29 юни в България, ще бъде отбелязан Националният ден на безопасността на движението по пътищата. Различни инициативи в цялата страна поставят фокус към превенцията на пътни

Новини Сливен

ОБЩИНАТА УКРЕПВА СКАЛНИЯ СКАТ НА БУЛ. „БАНСКО ШОСЕ“, ПРЕДИ КАТ – СЛИВЕН

Община Сливен предприе укрепителни дейности на скалния скат, който се намира на бул. „Банско шосе“, преди КАТ. Напълно се сменя старата и амортизирана мрежа, като се поставя нова и по-стабилна.

Новини Сливен

СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ ЗАПОЧВА СТРОИТЕЛСТВОТО НА КРЪГОВОТО НА „РОЗОВА ГРАДИНА“

След две седмици в Сливен започва изграждането на кръговото кръстовище „Розова градина“. „До средата на март трябва да сме получили последното разрешително от Басейнова дирекция. Всичко е готово за започване