ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ

ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ

Коледна елха, грейнали детски личица, изпълнен с вълнение площад, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената гости, вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво, такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество „Коледа с приятели“, организирано от Община Котел.

По традиция в навечерието на Рождество Христово децата от община Котел получиха своите подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, а специални гости на тържеството бяха: Държавен куклен театър – Сливен, Даскалската коледарска група, народната певица Галина Дурмушлийска и рок-група „Крос“.

Белобрадият старец очакваше всички деца до 4-ти клас от цялата община на площада, където се срещна лично с всеки малчуган и му поднесе заслужен подарък с пожелание за здраве и добрини през Новата година.

„Измина една година, в която лично аз като кмет и администрацията на Община Котел, положихме много усилия, за да направим общината ни по-добро място за живеене и ви уверявам, че ни предстоят за осъществяване още много проекти и идеи. Искам да пожелая на всички вас новата година да бъде здрава, да бъде щастлива и в душите ви да има много любов, защото единствено и само любовта осъществява мечтите. Бъдете свободни и се обичайте“, пожела и кметът Коста Каранашев.

Община Котел и тази година беше осигурила за всички свои граждани и гости безплатна консумация на чай, греяно вино и вкусно телешко варено. Вечерта завърши с празнична заря и много музика.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФЕСТИВАЛ НА ВИНАРИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

При голям интерес премина Фестивалът на винарите „Вино и творчество 2019”, който се проведе на крепост „Туида“. Община Сливен организира за втори път събитието, в партньорството на Фондация „Обществен дарителски

Новини Сливен

ПРОВЕДОХА СЕ КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВА НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В СЛИВЕН

Свиканите от кмета Стефан Радев консултации за сформиране на Общинската избирателна комисия /ОИК/ – Сливен за местните избори през октомври се проведоха днес. На тях бяха поканени представители на парламентарно

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА МЪЖ С 37 ГРАМА ХЕРОИН

Задържан е 53-годишен мъж с около 37 грама хероин при специализирана операция на полицията в Нова Загора. На 4 март полицейски служители на участък „Кв.Шести“, при работа по линия „Наркотици“,