ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ

ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ

Коледна елха, грейнали детски личица, изпълнен с вълнение площад, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената гости, вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво, такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество „Коледа с приятели“, организирано от Община Котел.

По традиция в навечерието на Рождество Христово децата от община Котел получиха своите подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, а специални гости на тържеството бяха: Държавен куклен театър – Сливен, Даскалската коледарска група, народната певица Галина Дурмушлийска и рок-група „Крос“.

Белобрадият старец очакваше всички деца до 4-ти клас от цялата община на площада, където се срещна лично с всеки малчуган и му поднесе заслужен подарък с пожелание за здраве и добрини през Новата година.

„Измина една година, в която лично аз като кмет и администрацията на Община Котел, положихме много усилия, за да направим общината ни по-добро място за живеене и ви уверявам, че ни предстоят за осъществяване още много проекти и идеи. Искам да пожелая на всички вас новата година да бъде здрава, да бъде щастлива и в душите ви да има много любов, защото единствено и само любовта осъществява мечтите. Бъдете свободни и се обичайте“, пожела и кметът Коста Каранашев.

Община Котел и тази година беше осигурила за всички свои граждани и гости безплатна консумация на чай, греяно вино и вкусно телешко варено. Вечерта завърши с празнична заря и много музика.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗАСИЛВА ПЪТНИЯ КОНТРОЛ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

ОДМВР-Сливен засилва контрола по пътна безопасност през почивните дни, съобщиха от областната полиция. Полицейски екипи следят за неправилно движение на превозни средства с животинска тяга по първокласни и второкласни пътища.

Новини Сливен

АТАНАС СКАТОВ СПЕЧЕЛИ ДЕЛО ЗА КЛЕВЕТА

Районен съд – Сливен призна Атанас Скатов за невиновен по делото за клевета срещу алпиниста, образувано след частна тъжба на полицейски инспектор Д.А. от РУ-Сливен. Съдът оправда Атанас Скатов и

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН МОТОЦИКЛЕТИСТ

Полицейски служители са установили неправоспособен водач, който управлява нерегистрирано превозно средство под въздействието на алкохол. Проверката е извършена на 14 септември на път ІІ-53 в посока село Бяла. Спрян е