ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ
23.12.2021 631 Прегледи

ТЪРЖЕСТВОТО „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“ – ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ

Коледна елха, грейнали детски личица, изпълнен с вълнение площад, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената гости, вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво, такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество „Коледа с приятели“, организирано от Община Котел.

По традиция в навечерието на Рождество Христово децата от община Котел получиха своите подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, а специални гости на тържеството бяха: Държавен куклен театър – Сливен, Даскалската коледарска група, народната певица Галина Дурмушлийска и рок-група „Крос“.

Белобрадият старец очакваше всички деца до 4-ти клас от цялата община на площада, където се срещна лично с всеки малчуган и му поднесе заслужен подарък с пожелание за здраве и добрини през Новата година.

„Измина една година, в която лично аз като кмет и администрацията на Община Котел, положихме много усилия, за да направим общината ни по-добро място за живеене и ви уверявам, че ни предстоят за осъществяване още много проекти и идеи. Искам да пожелая на всички вас новата година да бъде здрава, да бъде щастлива и в душите ви да има много любов, защото единствено и само любовта осъществява мечтите. Бъдете свободни и се обичайте“, пожела и кметът Коста Каранашев.

Община Котел и тази година беше осигурила за всички свои граждани и гости безплатна консумация на чай, греяно вино и вкусно телешко варено. Вечерта завърши с празнична заря и много музика.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗДРАВНИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ И ТРУДОВИ МЕДИАТОРИ УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ ЗА ТРАФИКА НА ХОРА

На 17 юни 2022 г. Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен в партньорство с Община Сливен и Международна организация по миграция (МОМ), Мисия в България,

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН РЕГИСТРИРА КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА МЕСТНИЯ ВОТ

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места. „Очакваме ползотворна кампания, в която да се чуят полезни

Новини Сливен

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – СЛИВЕН НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА БИБЛИОТЕКА „ХРИСТО БОТЕВ“ В КИШИНЕВ

Регионален исторически музей – Сливен подари на библиотека „Христо Ботев“ в Кишинев свои издания – сборници от научни конференции, годишници и др. Дарението беше предадено чрез доц. Стефанов на директора