ТРЪМПИСТИ НАРАМИХА ПУШКИ ПРЕД ИЗБОРНАТА КОМИСИЯ В АРИЗОНА, БАЙДЪН Е НА КРАЧКА ОТ ПОБЕДА

ТРЪМПИСТИ НАРАМИХА ПУШКИ ПРЕД ИЗБОРНАТА КОМИСИЯ В АРИЗОНА, БАЙДЪН Е НА КРАЧКА ОТ ПОБЕДА

Окръг Марикопа в Аризона затвори центъра за преброяване на бюлетините за представители на медиите и обществеността заради опасения от размирици. Това стана след като поддръжници на Доналд Тръмп, много от които въоръжени, се събраха пред сградата.

Преброителите продължат да работят и да докладват резултатите на фона на демонстрацията навън. Резултатите от вота в щата се очаква да излязат днес.

„Служителите в отдела за избори ще продължат работата си, която е да администрира избори във втората по големина юрисдикция за гласуване в окръга. Ще публикуваме резултати довечера, както сме планирали. Благодарим на шерифа на полицията, която върши нейната работа, за да може ние да вършим нашата“, излязоха с изявление от избирателната комисия.

Протестиращите скандират „Пребройте гласовете“ и „Телевизия FOX е скапана!“.

Репортерите на CNN останаха вътре в сградата. Полицията се опитва да измисли план за евакуация на хората, които работят в избирателната комисия, след като бюлетините бъдат преброени. Много от тях са паркирали на паркинга пред сградата и не се знае, дали ще успеят да стигнат до автомобилите.

Според последните данни гласовете в полза на кандидата на демократите Джо Байдън сериозно изпреварват тези за досегашния президент Доналд Тръмп и той е съвсем близо до това да стане 46-ия президент на САЩ.

 

offnews.bg

Предишна С COVID-19 СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЖИТЕЛИ НА 48 НАСЕЛЕНИ МЕСТА
Следваща ЧЕТИРИМА СА АРЕСТУВАНИ ЗА ДРОГА В КВ. „РЕЧИЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини

ДНЕС Е НИКУЛДЕН

На 6 декември празнуваме Никулден. Празникът е в чест на Свети Николай Мирликийски Чудотворец, който е покровител на моретата, езерата и реките, на моряците и рибарите, на семейството и рода.

Новини

ДНЕС Е ЕНЬОВДЕН, ПРАЗНИК НА ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ

Днес е Еньовден, български народен празник, който винаги се чества на 24 юни. На тази дата източноправославната църква чества деня на Йоан Кръстител и често обредите и традициите на двата

Новини

ДНЕС Е ВЕЛИКИ ПОНЕДЕЛНИК, ХРИСТОС ГОНИ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА

Днес е Велики понеделник, първият ден от Страстната седмица. Всеки ден от Страстната седмица е наречен велик и свят, и през всеки един от тях Църквата възпоменава чрез специални богослужения