ТРУП НА МЪЖ Е ОТКРИТ КРАЙ СЛИВЕН
07.10.2022 11193 Прегледи

ТРУП НА МЪЖ Е ОТКРИТ КРАЙ СЛИВЕН

Труп на мъж висок около 1,80 м. е открит край жп линия между Сливен и кв. „Диньо Дачев“, научи Sliveninfo. Разяденото тяло на мъжа е намерено от работници на БДЖ в четвъртък. Веднага е съобщено на полицията, където е образувано досъдебно производство.

Източници от областната болница на Сливен казаха, че трупът е престоял доста време и е разяден от кучета. Въпреки това съдебните лекари ще търсят възможност да се намери материал за ДНК – експертиза.

Очаквайте подробности!

Предишна КАРАВАНА ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР
Следваща КОМИСИЯТА ПО СИМВОЛИКА ПРЕДЛАГА ЧЕТИРИМА НОСИТЕЛИ НА ЗВАНИЕТО "ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА СЛИВЕН И ОБЩИНАТА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Бус София – Казанлък. Някъде около Пазарджик, пътник пита шофьора: – Ще има ли почивка? – Ти от к’во са умори, ва? Трима наперени свалячи висели в един бар. По

Новини Сливен

ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ ТРЯБВА ДА ПОТВЪРДЯТ УЧАСТИЕТО СИ В ПРЕБРОЯВАНЕТО, КОЕТО СЕ ОТЛОЖИ ЗА ЕСЕНТА

Преброителите и контрольорите, които са подали заявления, трябва да потвърдят участието си, защото преброяването на населението и жилищния фонд се отложи за периода 7 септември – 3 октомври 2021 година

Новини Сливен

ЗАТВОРЕН Е ПЪТЯТ КЪМ МЕЧА ПОЛЯНА И БЪЛГАРКА

Ограничена е проходимостта по направлението – Чуката, Раково  поради снегонавявания  от ураганен вятър. Образувана е  снежна покривка от 10 – 12 см. Затворен е пътят към Меча поляна и Българка.