ТРИ ВОТА И ЧЕТИРИ ОТВОДА НА СЪВЕТНИК № 9

ТРИ ВОТА И ЧЕТИРИ ОТВОДА НА СЪВЕТНИК № 9

Съветник № 9 в листата на БСП постигна своеобразен рекорд за последните 6 месеца. Васил Петров, който работи като прокурист на някогашната „Търговия на едро”, успя да постигне този рекорд за трите парламентарни вота от април до сега.

През март Петров, който бе № 9 в червената листа за местния парламент преди 2 години, се отказа от участие в парламентарния вот, макар че бе номиниран от местните структури на БСП.

Същото се случи и за изборите през месец юли.

За предстоящия вот на 14 ноември ситуацията е малко по-различна. Прокуристът отново бе номиниран, но както повелява традицията , си направи отвод. В последния момент обаче Петров оттегли своя отвод и реши този път да се състезава за депутат от социалистическата партия. Това се случи миналия четвъртък. Междувременно името на Петров официално влезе във въртележката за кандидат – депутати от БСП, защото номинациите бяха утвърдени от Общинската конференция на червените.

Кандидат – депутатството на Петров този път продължи цели 4 дни. Днес, понеделник, той отново си направи отвод. Формално това трябва да стане с писмен документ до Областния съвет на партията. Пред Sliveninfo обаче Васил Петров потвърди новината.

„Скоро ще научите новина, която е хубава и ще разберете защо съм се оттеглил”, заяви съветникът пред Sliveninfo.

Предишна СЛИВЕН БЕ ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ШАХ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗДАДЕ ПЪРВИЯ СЕРТИФИКАТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ С ОБЩИНСКО ЗНАЧЕНИЕ КЛАС „В“ НА СЛИВЕНСКА ФИРМА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ЗА НАЙ – ИНОВАТИВНА ОБЩИНА ЗА 2020 Г. НА НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ

Община Сливен е с поредно национално отличие. В четвъртък градът под сините камъни получи наградата за най-иновативна община за 2020 г., връчена от Националния борд по туризъм. Това стана в

Новини Сливен

ПЕТИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА БОЙ В ШИВАЧЕВО

Служители на РУ-Твърдица са задържали петима мъже на възраст между 27 и 44 години за хулиганство. На 4 август в 17,31 часа е получен сигнал за сбиване в град Шивачево.

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ В ДВЕ УЧИЛИЩА ПРЕМИНАВАТ ВРЕМЕННО НА ОБУЧЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА

Учениците от Националната художествена гимназия „Д.Добрович“ в Сливен преминават за срок от 10 дни в режим на обучение от разстояние в електронна среда. Ръководството на гимназията е взело решението, тъй