ТРИ ВОТА И ЧЕТИРИ ОТВОДА НА СЪВЕТНИК № 9

ТРИ ВОТА И ЧЕТИРИ ОТВОДА НА СЪВЕТНИК № 9

Съветник № 9 в листата на БСП постигна своеобразен рекорд за последните 6 месеца. Васил Петров, който работи като прокурист на някогашната „Търговия на едро”, успя да постигне този рекорд за трите парламентарни вота от април до сега.

През март Петров, който бе № 9 в червената листа за местния парламент преди 2 години, се отказа от участие в парламентарния вот, макар че бе номиниран от местните структури на БСП.

Същото се случи и за изборите през месец юли.

За предстоящия вот на 14 ноември ситуацията е малко по-различна. Прокуристът отново бе номиниран, но както повелява традицията , си направи отвод. В последния момент обаче Петров оттегли своя отвод и реши този път да се състезава за депутат от социалистическата партия. Това се случи миналия четвъртък. Междувременно името на Петров официално влезе във въртележката за кандидат – депутати от БСП, защото номинациите бяха утвърдени от Общинската конференция на червените.

Кандидат – депутатството на Петров този път продължи цели 4 дни. Днес, понеделник, той отново си направи отвод. Формално това трябва да стане с писмен документ до Областния съвет на партията. Пред Sliveninfo обаче Васил Петров потвърди новината.

„Скоро ще научите новина, която е хубава и ще разберете защо съм се оттеглил”, заяви съветникът пред Sliveninfo.

Предишна СЛИВЕН БЕ ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ШАХ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗДАДЕ ПЪРВИЯ СЕРТИФИКАТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ С ОБЩИНСКО ЗНАЧЕНИЕ КЛАС „В“ НА СЛИВЕНСКА ФИРМА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЛИЕНТ ПРОБУТА ФАЛШИВА ЕВРОБАНКНОТА В ИГРАЛНА ЗАЛА

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по заявено престъпление против парично – кредитната система. На 5 август служител в игрална зала в град Нова Загора е заявил, че е направено плащане

Новини Сливен

ПРЕМАХНАТИ СА ПАДНАЛИТЕ ОТ БУРЯТА ДЪРВЕТА В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНАТА

С увеличаване на ресурса от технически единици и аварийни екипи от Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси” и Държавно горско стопанство- Сливен всички паднали от бурята дървета са премахнати.

Новини Сливен

ДЕСЕТ ПРОТОКОЛА И ЧЕТИРИ АКТА БЯХА СЪСТАВЕНИ ПРИ ПРОВЕРКИТЕ ЗА СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Институциите, ангажирани с контрола за спазване на противоепидемичните мерки в Сливен и областта, извършиха 13 проверки на 9 юли, съобщиха от Областния кризисен щаб. Четири от тях са осъществени в