ТРИНАЙСЕТГОДИШНО МОМИЧЕ Е БИЛО ЖЕСТОКО ИЗНАСИЛЕНО В СЛИВЕН
юни 22, 2022 13438 Прегледи

ТРИНАЙСЕТГОДИШНО МОМИЧЕ Е БИЛО ЖЕСТОКО ИЗНАСИЛЕНО В СЛИВЕН

Тринайсетгодишно момиче е било жестоко изнасилено в Сливен, научи Sliveninfo. Престъплението е извършено в коритото на река Куруча на 16 юни. Изнасилвачът е 18-годишен младеж от Сливен. Той е чакал момичето, с което са имали няколкомесечна връзка, до Осмо училище, където тя е учила. Според запознати, ученичката е сложила край на връзката. Насилникът е успял да я отведе до коритото на реката, където е извършено престъплението.

Окръжен съд – Сливен съобщи, че той е оставен постоянно в ареста и е привлечен като обвиняем. Предлагаме ви съобщението на съда:

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, на 20.06.2022 г. Окръжен съд – Сливен взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия К. М. И. Същият е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 16.06.2022 г. в гр. С., чрез използване на сила и заплашване принудил ненавършилата 14-години Д. Д. И. към съвъкупление, без нейно желание – престъпление по чл.152, ал.4, т.1, вр.чл.152, ал.1, т.2 от НК.

Престъплението, за което К. М. И. е привлечен като обвиняем представлява тежко умишлено престъпление по смисъла на чл.93 т.7 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Съдът взе най-тежката мярка за неотклонение, като прецени, че обвиняемият е съпричастен към деянието, за което му е повдигнато обвинение, както и за съществуването на реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на съда може да бъде обжалвано и протестирано с частна жалба и частен протест в 3-дневен срок, считано от датата на постановяване на определението пред Апелативен съд гр. Бургас на 27.06.2022 г.

Предишна ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ЩЕ СЪДЕЙСТВАМ НА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ОТВОРИ СВОЯ ПРАКТИКА ЗА ЗДРАВНИ ГРИЖИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОСТАВЯ КОНТЕЙНЕРИ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ НА ДРЕХИ, ТЕКСТИЛ И ОБУВКИ

Община Сливен въвежда система за разделно събиране на отпадъци от текстил и обувки. Целта е те да се отделят от общия поток битови отпадъци, да се предотврати депонирането им и

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА КУЧЕ, ПАДНАЛО В ШАХТА

Сливенски пожарникари спасиха куче, паднало в шахта, в сливенския квартал „Дружба“. Граждани са подали сигнала на телефон 112 в 18,31 часа вчера. Екип на РСПБЗН-Сливен се е отзовал своевременно на

Новини Сливен

ДАНЪЧНИ ЗАТВАРЯТ ЗАВЕДЕНИЯ В СЛИВЕН

Няколко известни заведения в Сливен са затворени след проверка на данъчни служители, научи Sliveninfo. Затварянето в повечето случаи е заради неиздаването на касови бележки. Сред неработещите заведения има и ресторант