ТРИМА СА СПИПАНИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА
май 27, 2022 240 Прегледи

ТРИМА СА СПИПАНИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА

Трима водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени при операция по пътна безопасност. Акцията е разпоредена от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков и се провежда на територията на област Сливен с акцент установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, и намаляване броя на пътните произшествия. Нарушенията са установени на 26 май от полицейски  екипи.

67-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“ е хванат да управлява с концентрация на алкохол над 2 промила. Проверката е извършена в град Сливен. Образувано е бързо производство.

58-годишна жена от град Нова Загора е хваната да управлява лек автомобил „Форд КА“ след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена в град Нова Загора. Образувано е бързо производство.

Днес, в 00,45 часа, в град Твърдица е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“,  управляван от 18-годишен неправоспособен водач от град Шивачево. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Задържане е с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е бързо производство.

Образувани са три бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. Установени са два мотопеда без регистрация и лек автомобил с поставени табели, издадени за друго МПС.

Предишна 21-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА НА ДРЕХИ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща ФУРАЖ ГОРЯ ПРИ ПОЖАР В НОВОЗАГОРСКО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОКУМЕНТАЛНА ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА 200г. ОТ РОЖДЕНИЕТО НА Г.С. РАКОВСКИ СЕ ОТКРИВА В СЛИВЕН

На 14 април от 11:00 часа в художествена галерия „Май” ще бъде открита документалната изложба „Аз съм бил винаги българин…”, посветена на 200г. от рождението на една от най-значимите и

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА 21-ГОДИШЕН КРАДЕЦ НА ОБУВКИ

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за кражба . На 13 юни, около 07,00 часа, 21-годишният С.Т. е извършил кражба на обувки, оставени пред апартамент в жилищна сграда в град

Новини Сливен

ОТБОРЪТ НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ В КВ. „РЕЧИЦА“ Е ТАЗГОДИШНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ЕСЕННИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В СЛИВЕН

Осмото издание на Есенния футболен турнир събра в надпревара отборите на училища от населените места в община Сливен и град Кермен. Тази година големият победител е отборът на ОУ „Св.