ТРИМА СА СПИПАНИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА
27.05.2022 457 Прегледи

ТРИМА СА СПИПАНИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА

Трима водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени при операция по пътна безопасност. Акцията е разпоредена от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков и се провежда на територията на област Сливен с акцент установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, и намаляване броя на пътните произшествия. Нарушенията са установени на 26 май от полицейски  екипи.

67-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“ е хванат да управлява с концентрация на алкохол над 2 промила. Проверката е извършена в град Сливен. Образувано е бързо производство.

58-годишна жена от град Нова Загора е хваната да управлява лек автомобил „Форд КА“ след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена в град Нова Загора. Образувано е бързо производство.

Днес, в 00,45 часа, в град Твърдица е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“,  управляван от 18-годишен неправоспособен водач от град Шивачево. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Задържане е с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е бързо производство.

Образувани са три бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. Установени са два мотопеда без регистрация и лек автомобил с поставени табели, издадени за друго МПС.

Предишна 21-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА НА ДРЕХИ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща ФУРАЖ ГОРЯ ПРИ ПОЖАР В НОВОЗАГОРСКО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАФИК С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ВАКСИНАЦИОННИТЕ ПУНКТОВЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ 02-03.10.2021Г.

  Събота – 02 октомври 2021г. Лечебно заведение Населено място Адрес Работно време МБАЛ „Д-р Иван Селимински – Сливен“ АД гр. Сливен ул. „Христо Ботев“ №1 от 09.00 до 12.00ч.

Новини Сливен

ВИДЕН БИЗНЕСМЕН СТАВА НА 55 ДНЕС

Той е лекар по образование и бизнесмен по призвание. Д-р Коста Фотев днес навършва 55 години. Първата почерпка за деня той направи в пицария „Палермо“, където в този момент приятелите

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ВЕЛИКДЕН

Уважаеми госпожи и господа, Съграждани, Приятели, По традиция в навечерието на Великден семействата и близките се събират, за да посрещнат заедно чудото на Възкресението. То е символ на светлината и