ТРИМА ОТ ЗАГИНАЛИТЕ И ТРИМАТА РАНЕНИ СА СЛУЖИТЕЛИ НА СЛИВЕНСКА ФИРМА
август 5, 2022 21138 Прегледи

ТРИМА ОТ ЗАГИНАЛИТЕ И ТРИМАТА РАНЕНИ СА СЛУЖИТЕЛИ НА СЛИВЕНСКА ФИРМА

Трима от четиримата загинали при зверската катастрофа, станала в четвъртък привечер край Сливен, са служители на сливенската фирма „Динас“ АД, научи Sliveninfo.

Там работят и тримата ранени, които са настанени за лечение в областната болница на Сливен. Фирма „Динас“ АД добива кварцит от кариера край село Струпец. Обработеният продукт се използва в цветната и черна металургия, леярството , строителството, водната филтрация и други. Именно от кариерата край Струпец са се връщали шестимата работници на фирмата. На главния път София – Бургас техният бус е ударен от микробус, който по първоначални данни, е  навлязъл в насрещното движение. Загинал е и шофьорът на въпросния микробус, който не е със сливенска регистрация.

Междувременно се разбра, че състоянието на единия от ранените работници е изключително тежко. Той е в  кома. Другите двама лекуващи се са настанени в отделенията по реанимация и неврохирургия.

 

 

Снимка: ПИК

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДВАМА ДУШИ СА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧНА ЗАСТРАХОВАНЕТО НА ПРОЛЕТНИЦИТЕ С ПАНАМИН И ПАНАТОП!

Ето че дойде време да се погрижим и за потенциала на пролетниците. Тяхното „застраховане“ е от особена важност при неблагоприятни климатични условия, температурни аномалии и други видове стрес. Продуктите на

Новини Сливен

ДВАТА МОБИЛНИ КАБИНЕТА В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВАТ РАБОТА

Двата мобилни кабинета за поставяне на ваксини в Сливен продължават работата си, съобщиха от Областния кризисен щаб. Кабинетът до Сити-център ще приема желаещи да се ваксинират до 23 декември, включително.

Новини Сливен

11 ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН СА ИЗЛЕКУВАНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

През последното денонощие 11 жители на Сливенска област са излекувани от коронавирусни инфекции. Трима новозаболели са хоспитализирани, съобщи Областният кризисен щаб.  Двама са от община Сливен, един – от община Котел.