ТРИМА ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН СТАНАХА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА КОМИСИИ В ПАРЛАМЕНТА

ТРИМА ДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН СТАНАХА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА КОМИСИИ В ПАРЛАМЕНТА

Трима сливенски депутати бяха избрани за заместник – председатели на комиси в Народното събрание.

В сряда заместник – председател на Комисията по околна среда и води стана Татяна Султанова, която е водач на листата на ПП в Сливен.

В четвъртък Деян Дечев от БСП бе избран за заместник-председател на Комисията по външна политика в българския парламент.

Също вчера бившият министър на земеделието и водач на листата на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева бе избрана за заместник – председател на Комисията по земеделие в Народното събрание.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗКРИВА МОБИЛЕН ПУНКТ ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ИНСУЛТА
Следваща НОВИ КОРЕНЧЕТА ВИОЛИ ЩЕ КРАСЯТ КОТЕЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В РЗИ-СЛИВЕН ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА ЧРЕЗ ПОС ТЕРМИНАЛ

РЗИ-Сливен информира, че от 20.11.2017 година, плащането на предоставяните административни услуги може да се извършва и посредством ПОС терминал. Това съобщават Регионалната Здравна Инспекция в града под Сините камъни.

Новини Сливен

НА БЛИЗО 1,7 МЛН. ЛЕВА ВЪЗЛИЗА ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА НА „Вик“ В СЛИВЕН

Инвестиционната програма за 2018 г. за системите и съоръженията, обслужвани от „ВиК“ в Сливен, бе приета на редовно общо събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация под председателството на областния

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 13. 08. 2019 г. (вторник) до 15.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Българка“