ТРЕНЬОРЪТ ПО ФУТБОЛ НИКОЛА ИВАНОВ: ГЪЛЪБОВО ИМА СВОЙ ОТБОР, А СЛИВЕН НЯМА

ТРЕНЬОРЪТ ПО ФУТБОЛ НИКОЛА ИВАНОВ: ГЪЛЪБОВО ИМА СВОЙ ОТБОР, А СЛИВЕН НЯМА

В момента съм най-възрастният треньор в България. Подготвям отбора на град Гълъбово, който е във В група. И ми е много тъжно, че Сливен няма свой отбор. Имаме школи, но младите футболисти, щом станат на 15 или 16 години, вече няма къде да се състезават. Това заяви в събота известният треньор по футбол Никола Иванов. Той е бил състезател на ЦСКА и е водил тима на Сливен при европейския сблъсък с Ювентус. Никола Иванов бе сред гостите на среща на червената общност в Сливен с легенди на ЦСКА.

„Ние, като живеещи в Сливен, трябва да се борим, за да имаме отново футболен отбор. Няма да е лесно, защото пътят е дълъг“, каза треньорът пред препълнената зала „Май“ на Община Сливен.

„Не мога да повярвам, че Сливен, който бе един от големите футболни центрове в страната, е стигнал до положение да няма свой отбор по футбол. Това трябва да се промени. Казвам го като бивш футболист на Сливен и първи национал от града. Боли ме за това положение“, заяви легендарният футболист на Сливен и ЦСКА Ангел Рангелов, който също бе сред гостите на срещата.

По-късно Sliveninfo ще публикува информация за самата среща с легендите на ЦСКА и българския футбол.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЕДМОКЛАСНИК КАРА КОЛА В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК В НОВА ЗАГОРА

Криминалистите започват работа по случая около 18,00 часа на 11 октомври, след като 57-годишен мъж от град Нова Загора е съобщил, че майка му е станала жертва на телефонна измама.

Новини Сливен

ПРИ ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС ПРЕМИНАВАТ ОБУЧЕНИЯТА НА ЦЕНТЪРА ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ КЪМ МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН

На 14 ноември се проведе второто обучение за бъдещи майки, организирано от  Здравно консултативен център за майчино и детско здраве към МБАЛ ”Д-р Иван Селимински”- Сливен. Лекцията на тема „Първи

Новини Сливен

ВОДАТА В ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО“ СЕ ВДИГА С 30 СМ. НА ДЕН СЛЕД ВАЛЕЖИТЕ

С 25-30 сантиметра на ден се покачва нивото на язовир „Жребчево“ след валежите. Това съобщи пред Радио „Фокус“ – Сливен управителят на Напоителни системи – клон Сливен Пламен Иванов. В