МЛАД МЪЖ ОТ СЛИВЕН ЗАГИНА НЕЛЕПО В БУРГАС
юли 8, 2021 1907 Прегледи

МЛАД МЪЖ ОТ СЛИВЕН ЗАГИНА НЕЛЕПО В БУРГАС

Нелеп инцидент се е случил вчера в блок 2 на общежитията на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас. Около 13 часа от асансьорната шахта се разнесли викове за помощ, които след няколко минути спрели. Хората в общежитието реагирали, но като отворили асансьорната врата открили безжизненото тяло на 23-годишния студент Георги от Сливен. За случая потвърдиха за БургасИНФО от областната дирекция на МВР-Бургас.

Младежът напускал стаята си в общежитието и изнасял вещите си. Той качил хладилник в асансьора и също влязъл в кабината. Предполага се, че домакинският уред го е притиснал фатално. Според най-вероятната версия асансьорът заседнал, а Георги бил зад хладилника, за да го изтласка по-лесно през вратата. За съжаление обаче това се оказало фатално.

Sliveninfo научи, че нелепата смърт на студента от Сливен идва броени дни преди той да защити своята дипломна работа.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ВИ КАНИ НА КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

105 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА

Новорегистрираните случаи на коронавирус в община Сливен за изминалата седмица – от 18 до 24 януари, са 105. 105 са и излекуваните пациенти. Битката с болестта са изгубили 9 човека.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА С РАБОТАТА ПО ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

Община Сливен продължава изпълнението на проект BG05M9OP001-2.040-0069-С01 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Сливен” по Процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Патронажна грижа

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

Във връзка с получените в Областния кризисен щаб запитвания от граждани на Сливен и областта, пристигнали от държави с регистрирани случаи на коронавирус, съобщаваме следното: Граждани и организации могат да