МЛАД МЪЖ ОТ СЛИВЕН ЗАГИНА НЕЛЕПО В БУРГАС
юли 8, 2021 2061 Прегледи

МЛАД МЪЖ ОТ СЛИВЕН ЗАГИНА НЕЛЕПО В БУРГАС

Нелеп инцидент се е случил вчера в блок 2 на общежитията на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас. Около 13 часа от асансьорната шахта се разнесли викове за помощ, които след няколко минути спрели. Хората в общежитието реагирали, но като отворили асансьорната врата открили безжизненото тяло на 23-годишния студент Георги от Сливен. За случая потвърдиха за БургасИНФО от областната дирекция на МВР-Бургас.

Младежът напускал стаята си в общежитието и изнасял вещите си. Той качил хладилник в асансьора и също влязъл в кабината. Предполага се, че домакинският уред го е притиснал фатално. Според най-вероятната версия асансьорът заседнал, а Георги бил зад хладилника, за да го изтласка по-лесно през вратата. За съжаление обаче това се оказало фатално.

Sliveninfo научи, че нелепата смърт на студента от Сливен идва броени дни преди той да защити своята дипломна работа.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ВИ КАНИ НА КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИМА ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ ДА КАРАТ ДРОГИРАНИ

Трима водачи, употребили наркотици, са установени от полицейски екипи за дните 2-5 март в град Сливен. 25-годишният И.И. от град Карнобат е спрян за проверка на 2 март на бул.“П.Хитов“.

Новини Сливен

КРАСЕН КРАЛЕВ В СЛИВЕН: ЩЕ РЕКОНСТРУИРАМЕ ТЕРЕНА НА ВОЕННИЯ СТАДИОН. МИСЛИМ ЗА СПОРТНА ЗАЛА С 1000 МЕСТА

Допълнителни инвестиции в спортна инфраструктура в Сливен и региона обеща министърът на младежта и спорта и водач на листата на ГЕРБ/СДС в Русе Красен Кралев. Днес той се срещна в

Новини Сливен

ДОКТОР ГЕОРГИ КОВАЧЕВ Е ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“

Наградата за принос и постижения в публицистиката, историко-краеведческите изследвания и опазване на културно-историческото наследство на Сливен и сливенския край „Д-р Иван Селимински” за 2021 г., се присъжда на д-р Георги