ТОП ФИНАНСИСТ ОТ СЛИВЕН СТАНА СЪТРУДНИК В ПАРЛАМЕНТА

ТОП ФИНАНСИСТ ОТ СЛИВЕН СТАНА СЪТРУДНИК В ПАРЛАМЕНТА

Топ финансист от Сливен стана сътрудник в парламентарната група на „Български възход” в парламента. Той се казва Георги Балабанов и в момента е финансов консултант на международни и български компании. Балабанов изкара 5 г. в Европарламента, където беше съветник в групата на консерваторите. Там той правеше политически и икономически анализи за семейството на европейските консерватори.

Георги Балабанов е основател и първи изпълнител директор на винарната на Едоардо Миролио край новозагорското село Еленово. Бил е финансов и административен директор на „Раумер” – България.

Назначението на Георги Балабанов е знаково преди всичко заради връзките му със семейството на европейските консерватори. Според анализатори партия „Български възход” е възможно да потърси именно там своето европейско представителство.

Предишна 69 МИГРАНТИ ЧАКАТ ОБЯДА СИ В СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗКРИХА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ДРОГА, НА „ПЪПА“ НА СЛИВЕН, НА МЕТРИ ОТ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА

Огромно количество дрога е разкрито на метри от сградата на Съдебната палата в Сливен, в идеалния център на града, научи Sliveninfo. Полицейската акция е проведена на 12 февруари. Има арестувани.

Новини Сливен

ОТРОВИХА ЧЕРНИ ЛЕШОЯДИ КРАЙ КОТЕЛ

Четири черни лешояда са били открити отровени край с.Тича, общ. Котел. Това съобщиха от „Зелени Балкани“. Сред тях е и Мичев – Боев, първото отгледано в дивата природа малко, след

Новини Сливен

129 НОВИ СЛУЧАЯ НА COVID-19 БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

В периода от 5 до 11 октомври в Сливенска област бяха диагностицирани 129 души с коронавирусни инфекции. Те представляват близо 20 на сто от всички положителни резултати от началото на епидемията