ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ
12.12.2019 2888 Прегледи

ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ

Топ криминалист от МВР – Сливен е подал рапорт за пенсиониране, научи Sliveninfo.  Иде реч за Виктор Маринов, който бе началник сектор „Тежки криминални престъпления“ в oбластната дирекция на полицията. Години наред Виктор Маринов бе в епицентъра на разследването на всяко тежко престъпление в областта.

Все още не е ясно кой ще заеме неговото място.

Това е второто напускане на фигура от ръководството на МВР – Сливен през последния месец. Преди Маринов напуска комисар Иван Русев, който бе зам.-шеф на дирекцията. Той отиде на същата длъжност в Ямбол.

Предишна ПЪРВИ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ В НОВИЯ МАНДАТ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОКУРОРСКИ АРЕСТ ЗА УБИЕЦА НА ЖЕНАТА В КЕРМЕН

Разследването започнало на 4 февруари, след получен сигнал за починала 56-годишна жена в дома си в град Кермен. От проведените процесуално-следствени действия се установява , че смъртта е причинена насилствено.

Новини Сливен

20-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС ОТНЕСЕ 3 БОНА ГЛОБА ЗА ДРИФТ НА КРЪГОВОТО „РОЗОВА ГРАДИНА“

Глоба в размер на 3000 лева и лишаване от правоуправление за 12 месеца е наложена с наказателно постановление на 20-годишния Д.Т.,който е хванат да прави дрифт в кръгово кръстовище, в

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА ФИНАНСИРА ПРОЕКТИ И ДЕЙНОСТИ НЕ САМО В ГРАДА, НО И В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Община Сливен ще продължи да отпуска приоритетно средства за ремонт и поддръжка на уличната мрежа и за подобрения в малките населени места, заяви кметът Стефан Радев във връзка с актуализацията