ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ

ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ

Топ криминалист от МВР – Сливен е подал рапорт за пенсиониране, научи Sliveninfo.  Иде реч за Виктор Маринов, който бе началник сектор „Тежки криминални престъпления“ в oбластната дирекция на полицията. Години наред Виктор Маринов бе в епицентъра на разследването на всяко тежко престъпление в областта.

Все още не е ясно кой ще заеме неговото място.

Това е второто напускане на фигура от ръководството на МВР – Сливен през последния месец. Преди Маринов напуска комисар Иван Русев, който бе зам.-шеф на дирекцията. Той отиде на същата длъжност в Ямбол.

Предишна ПЪРВИ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ В НОВИЯ МАНДАТ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ПОТРОШИЛИ АУДИ, ЗАДЪРЖАХА ГИ

В РУ-Сливен са задържани двама мъже от село Тополчане за причиняване на материални щети по лек автомобил на 19 юли. След възникнал скандал между група лица на ул.“Божур дере“ в

Новини Сливен

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

Заместник-кметът Пепа Чиликова се срещна с граждани на Сливен. Пред нея те поставиха въпроси от социален характер. Тя беше помолена и за съдействие по личен проблем. Приемният ден на кмета,

Новини Сливен

РАЗКРИХА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ДРОГА, НА „ПЪПА“ НА СЛИВЕН, НА МЕТРИ ОТ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА

Огромно количество дрога е разкрито на метри от сградата на Съдебната палата в Сливен, в идеалния център на града, научи Sliveninfo. Полицейската акция е проведена на 12 февруари. Има арестувани.