“ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” ОФИЦИАЛНО СЕ ПРЕИМЕНУВА В ЧЕСТ НА ИНЖ. АНГЕЛ АНГЕЛОВ

“ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” ОФИЦИАЛНО СЕ ПРЕИМЕНУВА В ЧЕСТ НА ИНЖ. АНГЕЛ АНГЕЛОВ

Официално „Топлофикация Сливен“ е преименувана на „Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов“.

От дружеството обявиха решението на Борда на директорите преди около 2 месеца, когато след боледуване почина най-изявеният от членове на ръководството инж. Ангел Ангелов.

„Вече официално и юридически дружеството носи името на инж. Ангел Ангелов. Надявам се, че чрез увековечаването му в наименованието на Топлофикация Сливен, ще вдъхновяваме бъдещите енергетици, разказвайки им за професионалните успехи и приноса на инж. Ангел Ангелов за развитието на дружеството“, каза изпълнителният директор на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов.

Във връзка с новото наименование “Топлофикация Сливен” има и ново лого, като не е премахнато и мотото „Енергията на твоето по-добро утре“, което бе избрано чрез конкурс.

Посмъртно инж. Ангел Ангелов бе удостоен с почетен плакет лично от кмета на Сливен Стефан Радев.

Предишна "КОЛЕДНО ВЪЛШЕБСТВО 2021" ОТ ДЕЦАТА НА СЛИВЕН ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
Следваща ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО УТРЕ – 15 ДЕКЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА КЕРМЕН ЖИВКО ЖЕЧЕВ САМ ИЗРАБОТИ И ИЗДИГНА 10-МЕТРОВ ПРАВОСЛАВЕН КРЪСТ

Кметът на град Кермен Живко Жечев направи нещо уникално. Той сам изработи и издигна 10-метров православен кръст. „В момента все още заварям квадратните метални тръби, от които е направен кръста.

Новини Сливен

ПЕПА ЧИЛИКОВА ПОЗДРАВИ БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ В СЛИВЕН

Днес се проведе областното Отчетно събрание на Български Червен кръст в Сливен. На него присъстваха гости от областта и София. Сред присъстващите беше и заместник-кметът Пепа Чиликова. „За мен е

Новини Сливен

18-ГОДИШЕН СЧУПИ ЧЕРЕПА НА МЪЖ ОТ СЕЛО САМУИЛОВО

18-годишен е задържан от служители на РУ-Сливен за причиняване на телесна повреда. На 29 ноември, в 10,47, часа от телефон 112, е получен сигнал за 46-годишен мъж ударен по главата