ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОТЧИТА РЪСТ НА АБОНАТИТЕ, ПОТРЕБЯВАЩИ ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН
юли 15, 2019 519 Прегледи

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОТЧИТА РЪСТ НА АБОНАТИТЕ, ПОТРЕБЯВАЩИ ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

От Ръководството на Топлофикация Сливен съобщиха, че според изгответния анализ на отминалия отоплителен сезон 2018/2019 година, той е бил успешен за Дружеството.

Според разчетите на икономистите в Топлофикация Сливен се наблюдава увеличение, както на количеството потребена топлинна енергия, така и на ползваната в домовете на абонатите битова гореща вода.

„Радваме се, че отстъпките, които предложихме по време на отоплителния сезон, срещнаха широко одобрение от страна на сливенчани и им се харесаха. Освен това се наблюдава и тенденция на сключване на все повече нови договори. Въпреки увеличението на утвърдената от КЕВР цена през миналия отоплителен сезон, все повече жители на гр. Сливен решават да се възползват от нашите услуги и ни гласуват доверието си. Това е така, защото централното топлоснабдяване към момента все още остава един от най-евтините и икономични начини за отопление през най-студените месеци от годината.“ – коментира изпълнителният директор на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов.

По думите на ръководителят на Дружеството голяма част от абонатите са увеличили видимо своето потребление през целия отоплителен сезон, като смята, че това се е случило, поради изгодните остъпки, които са им предложени. Но все пак има и малка част, които са намалили или изцяло са прекратили своето потребление на топлинна енергия и битова гореща вода, но в повечето случаи става въпрос за имоти, които са необитаеми или жилища, които се отдават под наем, но за по-дълъг период от време са останали без постоянни обитатели.

От Дружеството поясниха, че към момента все още не са взели окончателно решение за това дали ще запазят досегашните промоционални условия през отоплителен сезон 2019/2020 година, но ни увериха, че когато това бъде финално уточнено, веднага ще информират обществеността в града.

 

 

Предишна АНТОН КЪНЧЕВ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НДФ "13 ВЕКА БЪЛГАРИЯ" ЗА СЛИВЕН: СВЕЖЕСТТА НА УЛИЧНОТО ИЗКУСТВО ВСЕ ОЩЕ ЛИПСВА В ГРАДА
Следваща ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ - СЛИВЕН С БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ПОЖАР С 35 000 ЛИТРА ВОДА

Пожарът е възникнал на 15 април около 12,00 часа в къща, собственост на 65-годишен мъж, във вилна зона „Изгрев“ край град Сливен. Сигналът е подаден в 12,08 часа от съседи.

Новини Сливен

НОВОЗАГОРЕЦ ПОТРОШИ МЕРЦЕДЕС

35-годишен мъж е задържан за причиняване на материални щети по лек автомобил „Мерцедес“. Автомобилът е собственост на 57-годишен мъж от град Нова Загора, бил е паркиран в района на бензиностанция

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 07. 2019 г. (петък) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Българка“.